Stephanie

Mage vecka 34

Publicerad 2011-12-30 23:33:50 i Knoddas <3

Så ja vecka 34 eller 33+1 är det ju med ;)

Men en fråga, varför ser de ut som att magen hänger i knävecken fram ifrån? Inte från sidan ju? Hmm...
Men i alla fall magen växer, spricker och rör sig :) fint!

Första bilden är btw hur jag ser magen från mitt synvinkel. Allt jag ser är mage och mickes fötter hahaha

Sov gott!!

30 dec

Publicerad 2011-12-30 18:12:29 i Stephanie

Känner att jag hade kunnat spy ut en jävla massa idag men jag håller det för mig själv idag.
Eller micke har iof snällt fått lyssna ;)
I dag har vi varit till thuns blev en bh till mig väl behövligt med tanke på att alla mina andra e sönder :/
Blev strumpor till knoddas, en pyjamas och ett tränings ställ :)
Stötte dessutom på alex och magnus på thuns så det blev lite snabbt snack.
Sen åkte vi till gränby, blev en hel dress och mössa till knoddas sen köpte vi mat o åkte hem ;)
Folk kan ju verkligen inte bete sig i affärer, en tjej parkerade fint hennes barnvagn mitt i gången och där man kunde gå förbi stog hon och kolla kläder, jag som kom bakom fick trycka undan henne för att komma förbi, och vagnen den flytta sig med hjälp av min mage. ;) Hon såg inte glad ut men det sket jag i så beter man sig inte bland folk!
Senare var de folk som körde in vagnar i röven eller magen på en. Så jävla stor e jag väll fan inte tycker jag haha
Nu har vi nyss tryckt färdigt tyget så imorgon ska jag fixa med de, något nyårs firande ser det inte ut att bli.
Detta året suger ju, eller så suger vi med tanke på att ingen vill fira med oss hahaha ;)
Men i alla fall så är jag med Micke och det är det som har betydelse :)

Bm

Publicerad 2011-12-29 09:41:47 i Knoddas <3

Jaha då sitter jag åter igen här en gång i veckan haha
Hoppas på bra resultat idag så håll tummarna ;)

Hittade bobba i vagnen idag efter att jag varit på toa. Ett snabbt kort sen togs hon bort där ifrån.

Sleep tight

Publicerad 2011-12-28 22:17:58 i Stephanie

Ligger i sängen och ska strax sova.
Skulle storstäda lägenheten idag, dock dammsög, torkade golv, diska och städa uteplatsen bara. Blev to much för min stackars rygg, sen efter maten så strök jag och älskling tyget som vi pysslar med, eller mest jag men han får hjälpa till ganska mycket haha, och så sydde jag och tryckte imorgon ska jag fortsätta att trycka och så ska vi köpa bingolotter och glass ;)

Idag är det bara 50 dagar kvar tills de att flisan e beräknad sen om hon kommer tidigare eller senare de bestämmer hon. Men ja 50 dagar typ.
Imorgon går vi in i vecka 34, 33+0 och jag ska till barnmorskan och kolla äggvita och blodtryck.
När vi var in i söndes natt så hade jag 144 i övertryck när jag legat en timme, och då hade jag liten mängd äggvita så de var helt okej. Hoppas på lika bra imorgon! Eller ja helst lägre tryck och ingen äggvita alls men det kan jag nog drömma om.
Dessutom ska jag be henne kolla blodet om mina järnvärde är låga igen för jag har börjat få sån jäkla huvudvärk igen och kan sova hur många timmar som helst i sträck:/ så ska be henne kolla annars kanske de blir niferex igen..

Men sov gott! Bobba och micke snarkar redan ;)

Natti natti

Publicerad 2011-12-27 00:55:48 i Stephanie

Jag och micke la oss vid nio, men så Vakna jag vid halv tolv och kan intebsomna om ;)
Skit segt när de blir på det här viset.
Har en pigg liten dam i magen också så sova får jag nog vänta med men de e ju inte hela världen.

Kollar simpsons och skrattar för mig själv, bobba har lagt beslag på mys filten och vägrar att flytta sig o micke har lagt sig i soffan, han säger att jag har börjat snarka!? Yeah right! Eller de kanske stämmer haha!
Iaf så sover han där så jag kan vrida och vända mig hur mycket jag vill! Skönt sånna nätter som denna.

Blåser som fan också förresten, låter som att fönsterna ska blåsa sönder! Men men, nej jag åter går till bobbas fisar och simpsons på datorn så somnar nog jag också snart ;)

Julen e över.

Publicerad 2011-12-26 15:03:27 i Stephanie

Så skönt! Nu är julen äntligen över, och jag har hunnit fylla 21, äta jul mat, kolla typ halva kalle anka, öppna paketer, träffa släkt, gråta en skvätt, vara mag sjuk, varit på sjukhuset och både sett och hört våran tös.

I morse var jag helt slut så jag sov några timmar till ;)
Micke är i väg och jobbar, ser till så att ni kan köpa mat på ica det e ju bra ;D

Tack så hjärtligt för alla gratulationer, och paket. :D

Lille julafton

Publicerad 2011-12-23 06:14:52 i Stephanie

Har inte somnat än, har mått illa och haft typ mensvärk hela natten.
Dessutom kännde jag mig hungrig det är en rolig känsla de där, vissa dagar kan jag gå utan mat en hel dag nästan två utan att känna hunger men ibland känner jag de hur mycket som hellst :/
Men iaf, tänkte att när micke vaknat ska jag gå upp och ta en macka, vill ju inte störa honom när han sover.
Hans klocka ringde och jag satte mig upp i sängen börja känna mig ännu mera illa mående och sprang på toa mys! Iof bara galla, undrar om jag spyr för att magen vill ha mat det har ju hänt fler talet gånger under grav. Men vi tar de säkra före de osäkra och bäddar ner oss i soffan!

Fin lille julafton! Btw imorgon fyller jag 21;)

Knoddas

Publicerad 2011-12-22 23:42:01 i Knoddas <3

Bara 7 fulla veckor kvar! Sen är vi plötsligt tre stycken, sinnes! På bara några timmar blir vi tre för nu kan vi fortfarande tänka på oss själva!

Men nu är allt färdig handlat till henne, vi tog en runda idag, blev billigare än jag trodde haha!

Ni såg väll i förra inlägget att det verkligen inte behövs mer i storlek 50,56 det är 62 som gäller om ni som läser ska ge oss något ;) haha

Som sagt micke o jag tog en runda för att handla klart allt, jag ville ha en skötbädd som är tjock i sånt plast/gummi skydd, det fanns inte, så jag fick ge mig igen det blev ikeas. Tycker dem verkar hårda men vi köpte fina handdukar att ha på så hon ligger skönare.
Vi tyckte dessutom att de skulle vara skönast att vara klara med handlingen nu eftersom damen i fråga kan tänka sig att komma tidigare. ( hoppas ej! ) så är det bara att packa upp allt när vi kommer hem sen, de flesta vet väll vid det här laget att jag inte vill ha tex sängen här inne innan hon är här? Har dock fått ge mig med vagnen den får inte plats i förrådet så den står i vardagsrummet :/

Så nu när allt e klart ska jag börja pyssla, ska fixa nät i lådorna på skötbordet, skötbordet ska också målas ( det kanske får vänta ), sen ska de tryckas på lite tyger, skötväskan ska få en ordentlig rem så den går runt styret på vagnen. Sen är de nog inte så mycket kvar men om man räknar i tid så kan de nog bli tajt med tanke på mitt humör och symaskin ska lånas, färg ska köpas osv, osv.

Knoddas kläder

Publicerad 2011-12-22 20:46:21 i Knoddas <3

Vi har packat ihop lillans kläder i storlek 50/56. Tror inte vi behöver mer i den storleken 62 har vi två bodysar i hahaha
Ska tvättas inom kort ;)

Skit dag

Publicerad 2011-12-22 13:47:59 i Stephanie

Ligger kvar i sängen, vill inte gå upp, vill verkligen inte på börja en ny dag!
Det är en riktig skit dag i dag! Men jag har bara vaknat på fel sida idag tror jag,

De enda positiva idag är att vi nu mera är i vecka 32+0 alltså vecka 33 om en vecka säger bm att knoddas får lov att komma, jag säger hellst slutet av januari om hon nu tvunget ska komma tidigt. Hon kanske ångrar sig och stannar extra länge? Hon bestämmer ju det själv haha :)

Paket

Publicerad 2011-12-21 21:30:28 i Knoddas <3

La ut två bilder på facebook innan, ingen av dem syns, kommentarer har också försvunnit. Jävla skit sida!

Annars idag har jag inte gjort mycket mest pratat i telefon. Haha åkte ner till stan vid fyra och hämtade ut paket på posten, sen hämtade micke mig köpte julmust sen åkte vi hem.
Lagade mat och sen öppna vi paketen, var både paket till oss och knoddas av mamma, bror, syrran och sen även sängkläder, ett vagn täcke, ett spjälsängs täcke och kudde och ett spjälsängs skydd, de fick vi av emelie :)

Vi öppnade ju inte julklapparna men de till knoddas fick dagen att nästan kännas som jul ;) nu vet vi exakt vad som saknas och inte sen vet vi måtten på täcke o kudde som vi inte vetat innan så på fredag blir de en liten runda då jag hittade påslakans sätt på rea;)

Knoddas fick världens finaste paket av mamma och syrran! As nice, tack som fan! Och bobba hittade vi då hon bäddat ner sig skälv och testar täcke o kudde, hon undrar varför hon aldrig fått eget täcke förr haha

Plugga?

Publicerad 2011-12-20 17:48:21 i Stephanie

Sitter och kollar efter utbildningar.
Kommer ju inte kunna jobba som anläggare när hon e på dagis då både jag och Micke börjar halv sju. Så hon måste ju då lämnas klockan sex och hämtas typ halv 5 varje dag. Det går inte.
Så då funderar jag på att plugga, jag hade tänkt socionom men det finns ju inte på distans och jag kan inte plugga på skola då jag hade tänkt börja till hösten då går hon ju inte på dagis.
Sen så vill jag inte ta CSN lån så när hon börjar på dagis måste jag jobba.
Och sen får man väll inte vara mammaledig och plugga samtidigt kom jag på?

Hur fan ska man göra? Jag vill läsa på distans så jag kan börja innan hon går på dagis och sedan även jobba när hon går på dagis för att slippa lån. Men får man inte ta ut föräldra penning får jag vänta tills hon går på dagis. Men jag måste ju redan nu bestämma mig så jag kan läsa upp vissa ämnen.
Får man läsa vissa ämnen typ Matte B på komvux samtidigt som man går med mamma penning?

Jävla djungel och över huvudtaget vad ska jag läsa till?

UNICEF

Publicerad 2011-12-19 06:56:29 i Stephanie


Foto:UNICEF

”Det pågår en tyst katastrof. En katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas. Det som saknas är vaccin, medicin, rent vatten och näringsriktig mat. Saker som UNICEF kan leverera. Saker som vi tillsammans kan leverera.

Den här bloggposten är mitt sätt bidra. För i och med att jag publicerar den här bloggposten blir inte bara fler uppmärksammade på den tysta katastrofen utan dessutom innebär det att re:member skänker sex påsar av den nötkräm som UNICEF använder vid behandling av undernärda barn. Tre påsar nötkräm om dagen är allt som krävs för att ett barn som lider av undernäring ska kunna överleva.

Har du också en blogg och vill göra något viktigt i jul? Hämta bloggmaterial här! Tillsammans räddar vi barns liv.

Ps. Vill du köpa fältprodukterna som räddar barns liv, besök UNICEFs gåvoshop. Du kan välja ett snyggt gåvobevis designat av bland annat Tove Styrke eller Elsa Billgren att ge bort i julklapp.

KATASTROF!

Publicerad 2011-12-19 06:38:10 i Stephanie

Vad upptäcker jag denna morgon? INGEN VAKNA MED THE VOICE!! Det märks att jag legat kvar i sängen hela förra veckan och kollat film i stället för att gå upp till soffan för då är man så ovetandes om förändringarna. Hemskt! Får väll tycka att de är hyffsat bra av mig att röra mig från sängen i alla fall men det får nog bli Moulin Rouge (stavas?) i stället. 10.30 ska jag till BM, Knoddas har varit jäkligt aktiv i natt så hon lär ju sova som en stock hos BM tur man kan "undersökas" endå. haha, kollar väll också hur mycket jag växt vi hoppas på att följa kurvan och varken mer eller mindre.

Fjärde advent

Publicerad 2011-12-18 19:39:09 i Stephanie

Ja, idag har vi rensat ur dvd hyllan och kastat ut den, sen kom magnus, zandra och lilla emilia på besök :)
Fikade, mös och snacka en massa.

Nu lagar micke mat, ska hjälpa han strax men de e sån mat som sköter sig själv, det blir köttfärspaj mums!

Imorgon ska vi till bm och få reda på provsvaren, lite nerver finns ju..

Sov gott

Publicerad 2011-12-18 02:14:23 i Stephanie

Vi säger godnatt nu, jag har velat sova i sjukt många timmar men nu, nu ska jag bädda ner mig bredvid micke.
Imorgon ska det stökas undan så får vi mer besök :)

Upptäckte att en annan dam i detta hus har bäddat ner sig själv så fint! Bobbsan<3

Tårtkalas

Publicerad 2011-12-17 16:57:17 i Stephanie

Idag ska jag få äta tårta! Wohow men det känns inte som jag behöver det, är ju världens padda med denna mage höhö

Bilden är vecka 31+2

Night

Publicerad 2011-12-17 00:29:24 i Stephanie

Kollar musikhjälpen, dricker cola och får revbenen krossade av en livlig dam! Hon blir galen av läsk och musik o så som jag skrattar åt kodjo haha
Funderar på att lägga mig strax så jag hinner somna innan min fulla man kommer hem ;)

Ja förresten vecka 32 då ja, vi hoppas hon stannar alla 8 veckor till men dem får gärna gå fort :)

Fredag

Publicerad 2011-12-16 18:43:13 i Stephanie

Vår fina granne kom in med en julblomma för en liten stund sedan, julklapp och födelsedags present sen ville hon säga att hon skulle åka bort ett par dagar över jul, så vi inte började undra. Hon e så fin våran granne!
När hon kommer hem så ska jag bjuda på fika :D

Micke är iväg på julbord med sitt jobb och jag kollar tv. Innan han gick så var vi och handlade en dricka och mat åt mig så jag får i mig något. + tårtor till imorgon :D Jag fick inte göra själv haha.

Har legat pall hela dagen inte ens gått upp på toa förrens vid halv fyra. Mår inge vidare och sen gör det så mycket ondare på morgonen så jag valde att ligga så länge som möjligt. När micke kom hem vid tjugo över två så käkade han sen la han sig med mig i sängen så låg vi och mös tills ja halv fyra då började vi röra på oss.

Min styvmor ringde igår och ville veta vad som hänt för pappa hade berättat. Så jag fick berätta igen vad jag vet, känns som jag inte vet så mycket längre men de e ganska skönt får jag får höra hela tiden stressa inte upp dig och oroa dig inte så jag vill inte veta riktigt vad som händer för då hade jag nog blivit nojjigare. För första gången i mitt liv är jag lugnare av att inte veta. Jag som är ett sjukt kontroll freak har fått lära mig att släppa lite på det jag inte kan fixa själv.
Jag litar på att BM har koll och att de berättar om de blir värre.
Men iaf Pratade länge med Elisabeth och de var skönt. Hon är ju den i vår familj som kan sånt dära så det känns bra att ha pratat med henne så jag fick lite mer inblick utan att få för mycket haha! Vi fick inte åka och hälsa på dem sa hon, för de har 9 mil till närmaste förlossning så vi får snällt vänta tills Knoddas är ute och lite större så hon orkar åka bil så långt :D

Vår bil inte din!

Publicerad 2011-12-15 13:15:59 i Stephanie

Fin kommentar 'någon' lämnade?! Asså bara för att du inte gillar vår bil kan du väll iaf stå för vem du är?
Inte så att micke eller jag bryr oss över huvudtaget, vi köpte bilen för vi gillar den, för att vi tycker att de e bekväm och villken jävla bil är inte dyr att laga? Men vi behövde en ny och stor. Och vi förstår mycket väll att de kostr pengar att laga. Villken tur att de inte är DU som ska leva med bilen då, du behöver varken köra, sitta eller laga. Dessutom så vet du ju inte vad vi har för stolar så hur kan du veta om den är obekväm?
Jag bryr mig inte ett skit över vad andra tycker om vår bil, jag älskar den.
Så då var det uträtt, ligger i sängen och har ont, funderar på att pissa ner mig hellre än att gå på toa så ont gör det, illa . Men men bara 8 veckor kvar!!

Vad ni lyckades med skiter jag i!!!

Publicerad 2011-12-13 21:55:00 i Stephanie

Helt allvarligt, jag skiter i om du, din syster, din mamma eller en vän lyckades jobba fram till förlossningen!
Jag skiter i om hon Åkte sverige runt på cykel, sprang 14 mil eller körde själv in till förlossningen.
Om det gör mig till en dålig människa att jag inte jobbar, att jag inte går flera runder om dagen eller om jag inte tar mitt körkort med värkar så ja då är jag en dålig människa.
Jag varken kan eller vill vissa saker, enligt mig är graviditeten värre än något annat! Urk, man ska ju tydligen vara så jävla duktig. Och folk skiter i om man mår piss dagarna i ända man ska storstäda tre gånger i veckan osv osv.
Va fan micke får hjälpa mig med allt jag kommer knappt upp när jag satt mig för det gör så ont eller så har jag ingen riktig kraft, jag svimmar om jag står o lagar mat, jag går en runda som vanliga fall tar fem min, går jag nu på 20 kanske.
Jag klagar inte men andra Ska glänsa och trycka ner för dem orkade mer eller 'så farligt är det inte för dig steffi, när jag, blablabla'
Tror du jag bryr mig? Jag mår piss redan nu så nej jag skiter i vad andra kan eller gör, jag kan inte eller så vill jag inte helt enkelt. Låt mig va för fan! Jag vill också kunna göra saker, jag vill också må så bra att jag också kan.
Jag kanske inte alltid säger eller visar vad jag känner men det betyder inte att det är underbart.
Jag hatar att vara gravid helt ärligt, de enda bra är att känna henne. Hade det inte varit för henne utan att något annat känndes så här hade jag gett upp för länge sedan.
Men redan nu kämpar jag för min och mickes dotter.
Jag hade inte stått ut utan micke i heller, han drar mig upp, böjer sig ist för mig och står ut med min gnäll och tjat. För ja jag gnäller, gråter och har mig här hemma. Men jag kanske döljer en del annars.

Besök hos BM

Publicerad 2011-12-13 10:34:15 i Knoddas <3

Besöket hos BM gick väll bra, har fortfarande äggvita så hon sickade det på ngn sorts analys.
Fick inte veta Blodtrycket idag hon tyckte att det såg bra ut från igår så det räckte, som vanligt såg allt fint ut förutom då äggvitan, (vad som såg fint ut vet jag ej med tanke på att de enda som kollades var äggvitan?)
Eller jag ställde en fråga och fick till svar - Det är helt normalt. (Allt är tydligen normalt när man e gravid ;)
Upptäckte dessutom att jag gått ner i vikt, men det var bra för min skull haha, Knoddas mår ju fint det fick vi ju bevisat på både hjärtljuden och ultraljudet igår, allt såg fint ut.

Jag får helt enkelt lunka på med mina samandragningar, växtvärken och all annan skit dem sa att de var. (Lika kul varje gång när BM på förlossningen säger en sak, läkare en annan och BM på MVC säger en, det är bara välja vad man själv tycker känns bra eller?) Tackar för Alvedon! Dock vill jag inte trycka i mig massa piller men det har faktiskt gått ner en idag för att orka gå till BM och för att kunna sova en stund till (sovandet misslyckades dock).
Känns ju ganska knasigt att gå runt med vad som känns som man en fotboll mellan benen, fast det ska ju vara så tydligen, så ja en 9 Veckor till ska jag väll orka med min fotboll om det inte släpper. Jag håller tummar och tår!



Kan du snälla sluta jäklas redan?
Vi har gott om tid till det sen 
<3

Måndag

Publicerad 2011-12-12 19:54:29 i Stephanie

Fira älskling genom att ge han en hjärt attack typ.
Blev en runda på förlossningen. Jag och Jenny åkte fint dit trodde det skulle ta en liten stund strax innan 13.00 var vi där kom där ifrån 18.00.
Micke kom till oss vid kvart över fyra, då var jag och Jenny helt slut så vi garvade en hel del :P

Klokare blev jag inte av besöket, kom in med blodtryck 150/100. 40 min senare låg jag på 135 i över tryck så det var ju bra att de gick ner. Dock har jag äggvita å det är ju inte bra. Läkaren kom in typ kvart i sex pratade lite och gjorde två ultraljud, allt såg bra ut med henne. Hon ligger fortfarande neråt och ganska långt ner tydligen.

Nej mat har jag fått i magen vi tog sibylla idag efter som jag är helt slut och Micke som fyller år.

Hade ju fullt schema idag igentligen skulle köra och till BM och föräldra grupp fick fint ställa in allt.
Tack Jenny för all hjälp och för att du orkade med mig så länge ;)

Tredje advent

Publicerad 2011-12-11 18:31:11 i Stephanie

Ja, det är ju tredje advent idag och vi har tänt de tredje ljuset, vi glömde ju bort efter andra ljuset förra året. Men idag slog vi på stort höhö
Dessutom är de den enda julkänslan i lägenheten, kollade på familjen addams nyss och micke kom hem med skumtomtar :) gott

Söndag

Publicerad 2011-12-11 15:15:58 i Stephanie

Jahopp, då var de söndag igen.
Igår fick jag köra audin till bladåker, jävligt skön att köra må jag säga. Dock e det 6 växlar så de tar tid att växla ner haha dessutom fick jag köra i mörker och de var väll lite läskigt men det gick fin fint :)

I kväll blir det mys, micke jobba i morse så han sover i soffan. Ska städa lite och fixa så här e fint i morgon för då fyller micke år :)

Fint ska de va.

Publicerad 2011-12-09 11:02:44 i Stephanie



Det blev en bil igår ;) Jäkla fint det ska va. Tidig födelsedags present och julklapp åt oss och åt Knoddas.
Skämtade om att den där bågen i fram får sitta tills jag fått kör kortet ni vet fall i fall jag bumbar någon ;)
Micke ska dock ha bort den så fort som möjligt enligt han själv.

Så när Micke kommer hem ska vi till dem som sålde den och lämna Seat extra nycklen och ägarbeviset osv.
Sen blir det väll en runda med bilen för den stått så länge :P

Grattis Bästa Vän!

Publicerad 2011-12-08 15:03:00 i Stephanie

Länge leve oss två
Jag kommer aldrig tappa tron på dig och mig
Dig och mig
Du och jag

Grattis på födelsedagen Sandra,
Love <3



Jag saknar dig bästus!

Vecka 31

Publicerad 2011-12-08 15:01:06 i Knoddas <3

Wohow Vecka 31 startar idag 30+0! Så jäkla nice, inte långt kvar längre igentligen. Men vi hoppas att hon inte drar ut på det ;) 70 dagar kvar och jag e nöjd! Inom 3 månader är Knoddas här :)

41cm - 1.8kg enligt internet alltså har hon inte växt något alls men gått upp 200gr och det känns omöjligt.
Jaja jag följer min kurva till 100% alltså ca 1 cm i veckan växer jag. SJUKT!

Idag ska vi kolla bilar och se vad vi vill ha. En bil som jag kan köra hehe ;) Var ute och körde idag förresten och lyckades as bra. Övning ger färdighet :P

Vi 28+5

Publicerad 2011-12-07 14:25:00 i Knoddas <3

Jaha, bättre sent än aldrig,

28+5 tror jag slutar ta kort nu, känner mig mest bara svullen och stor, inte gravid alls.

Går dagen :D

Publicerad 2011-12-07 13:18:39 i Stephanie

Hade en sjukt trevlig dag igår, med massor av besök.
Strax efter att Pernilla åkt så kom ett mega paket och jag kunde inte ens gå ut i hallen för att stänga dörren efter leveransen så det fick snubben göra haha.
Fick panik av alla saker så när Jenny kom så skulle vi kollat film men vi byggde barnvagn och snacka skit!

Sen blev det en runda hos BM då var både Jenny och Micke med. Högt blod tryck igen så ska tillbaka reda på Måndag för koll och kolla så jag inte har äggvita. Fick läxa att fixa Journaler om en olycka 03 var det tydligen och det har jag gjort nu. Eller jag ska bara sicka ett brev med en begäran.


Så här så vardagsrummet ut i går när jag och Jenny fixade barnvagn ;)

Tisdag

Publicerad 2011-12-06 11:31:04 i Stephanie

Pernilla och Vovvsingarna var här innan, de åkte nyss, låg i soffan och slappa sen när Pernilla åkte för att hämta Anders och Cickie blev hundarna ledsna, låg och gnydde i hallen och vägrade komma och mysa med mig, så vi gick en liten runda. Inte det lättaste då de är dubbel koppel och snor halt ute. Men ganska skönt endå för ingen sprang åt helt fel håll de höll ju ihop ;)

Ringde nyss Jenny, hon satte sig på bussen nu så hon kommer väll om en knapp timme får vi hoppas. Då bli det mys med film sedan ska vi till Bm, allihopa följer med idag så Els-britt får väll en chock eftersom jag brukar gå själv ;) haha

Just de, Vem läser min blogg igentligen? Hmm, får ju aldrig någon feedback men man ser ju att ni i alla fall är runt 20 st om dagen.

haha

Publicerad 2011-12-05 13:12:00 i Stephanie


Undrar vem som kommer ha roligast med sakerna till Knoddas.
Vill inte veta hur det kommer se ut när hon blir större och har "riktiga" leksaker!

Bobba

Publicerad 2011-12-05 11:10:36 i Stephanie

Jag har världens nöjdaste katt just nu!


Hon är verkligen lycklig över att vi fått hem ett nytt mys ställe åt henne.
Dock så har jag tagit bort henne där ifrån så fort jag ser henne ligga där, inga dåliga vanor här inte! ( Förutom de två sekunderna vid två olika tillfälle då jag tagit korten)
Men visst ser det mysigt ut för henne? :)

Helgen

Publicerad 2011-12-05 07:54:32 i Stephanie

Helgen gick fort över! I fredags var vi hem till Mickes föräldrar och käkade mat och firade svärmor i efterskott med fika.
I lördags åkte vi hem för Micke skulle jobba så dagen / kvällen spenderade jag framför tv´n haha.
I går kom Mats, Lotta & Idun en stund på för middagen, så Micke fick leka av sig ;) Sen lämnade dem vagnen, så nu har vi hur mycket saker som hellst i vardagsrummet igen haha.
Efter deras besök så åkte vi hem till Magnus, Zandra och Emilia. Fikade och sen åt vi mat och det blev en massa prat!

Mysig söndag var det i alla fall!

Vecka 30

Publicerad 2011-12-03 19:33:09 i Knoddas <3

Ligger hemma i soffan med Intensiven: Förtidigt född i bakgrunden, tänk vad man kan rädda vissa bebisar genom att de läggs i en plast påse. Helt sjukt, vad dem kan igentligen de dära på sjukhuset. Dock har ju inte alla sjukhus och län den utbildning osv som behövs för vissa bebisar. Det är sorligt.

Annars då? Hostan vägrar ge sig, enbart ret hosta så man får stå ut. Micke jobbar lite men är på väg hem snart tror jag. Så ska fixa lite mat till honom.

Dessutom är jag ju i Vecka 30 nu (75 dagar kvar), och de e skönt. Varje vecka som går blir jag gladare att de närmar sig slutet på de här haha. Men jag kommer nog sakna sparkarna men allt annat de är jag glad att slippa.
Hon väger cirkus : 1.6 kg och e typ 41 cm. Om man tar en tumstock och mäter så mycket undrar jag hur i helvete hon får plats och hur mycket större hon ska bli. Får nog snart inte plats med varken mat eller tarmar längre ;)

Torsdag

Publicerad 2011-12-01 13:21:54 i Stephanie

Nyss fått i mig lite i magen, dock känns det som att jag ska spricka.
Om en timme ska jag ner till stan och köra lite, har ju kört med Micke fast är alldeles för feg.
Någon sorts spårr i huvudet att jag inte vågar med Micke bara för att han inte har de där extra pedalerna så fegar jag ur ganska så snabbt.
Skärpning! Men när jag väl kör går det bra så det är väll bara att köra med körskolan då jag känner mig lite tryggare och sen med Micke på mindre vägar så släpper det väll snart.
Fyller ju för fan 21 om 23 dagar så jag skulle ju fan ha de där kortet snart. Men annars så ska jag ju vara hemma typ ett år till så jag har nog tiden i alla fall.

Annars händer inte mycket, tror att Bobba har ungar i magen.

Om

Min profilbild

Lilla lady

Lilla lady kom och lek!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela