Stephanie

Vecka 21

Publicerad 2011-09-30 17:16:15 i Stephanie

20+2 = 21 Veckor! "Bara" 19 kvar och hon sparkar som f*n vår lilla tös!

Du är i vecka 21.
Du har gått 20 fulla veckor och 0 fulla dagar (v20+0).
Du är i 5:e kalendermånaden.
Du är i 6:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Tors 16 feb 2012
Du har 139 dagar kvar till beräknad förlossning.
Du är på dag 141 av 280. (50,4%)



Så känns det för mig: Extrem halsbränna och vaknar och drömmer mycket på nätterna, bölar till mycket och blir arg för inget, extremt sug efter sallad och bär! Med tiger ränderna på magen tror jag det blir en randig unge höhö det är synd det blir så mycket men tydligen är det pga hormoner säger en del. Men det känns som att de hör till en graviditet.

Har förresten så jäkla mycket kläder till henne nu har fått riktigt mycket känns som vi inte behöver mycket mer förrens hon ska ha Strl 62 och de dröjer en stund. Känns sjukt när man kollar så ser man nja vi saknar en kofta till henne osv, hon e ju inte ens född och man vet redan vad hon har för kläder osv.. Men så är det..


Sjuk(t)

Publicerad 2011-09-30 16:22:02 i Stephanie

Usch, jag tror jag ska gå under här hemma. Micke åkte nyss för att jobba några timmar vi var och handlade efter lunchen när han kom från sitt jobb. Jag ska vila någon timme sen börja laga mat och försöka städa orkar ingenting!! Hatar att vara sjuk, allt jag äter kommer upp och näsan rinner. ÖRK!
Andas kan jag inte heller, eller jo men det e fan knappt.

Nej kasta mig på locket en timme, sjukt hur lite man orkar.

Hemma igen

Publicerad 2011-09-29 11:30:20 i Stephanie

Hemma igen efter en vecka i skåneland.
Fick sova i min säng med bobba och Micke i natt! Vad jag saknat dem två <3
Och jag börjar undra på det där "home is where the heart is", om man har hjärtat på båda stället vart i helvete är hemma då? Nej jag höt helt enkelt hemma i skåne men mitt hem är i Uppsala med Micke! Så kan man ju säga.

I alla fall jag blev så äckligt förkyld efter flyg resan igår. BLÖÖ, trodde jag skulle dö på planet jag som är så sjukt flyg rädd plus förkyldningen känndes som huvudet skulle sprängas där jag satt och hyperventilera men men de gick bra ner kom vi iaf.

Ska väll ta och kurera mig, funderar på att se om vi har te eller något man kan dricka. Vågar inte riktigt med egypten teet det är lite skumt..

Sydligare bredgrader <3

Publicerad 2011-09-20 16:13:00 i Stephanie

Nu sitter jag i en lastbil på väg ner mot älskade Skåne!
Ska vara borta en vecka och vet inte hur mycket uppdatering det kommer bli, ska mest vara hos mormor tror jag så då blir det inte massor med dator om jag känner oss rätt.

Men denna gången ska jag först och främst träffa Mormor, barnen och släkten. Vissa var det skit länge sedan jag träffade och det dröjer nog innan vi åker ner igen så jag får spendera lite kvalitets tid med familj och släkt.


(OBS. Lite toabesök ;)

I natt hade jag en usel natt, Micke sa på kvällen att han mådde konstigt att han kände sig kräkig. Toppen tänkte jag jag kan ju inte sitta flera timmar i en lastbil om jag skulle bli magsjuk.
Vaknade två och skulle på dass. Fick så ont så jag bara ville skrika satt och vagga och hyperventilerade.
Ni som käkar Järntabletter tror jag har haft kanske typ samma bekymmer.
Jag trodde verkligen att jag skulle dö. Rätt vad de var så spydde jag rakt ut. Hmm, fint tänkte jag då fick jag magsjukan. Men allt är lugnt så jag spydde väll bara av smärtan, första gången någonsin och sista hoppas jag fan vad hemskt de var.

(Slut)

Nej så jag sov i soffan fall de var magsjuka, vaknade vid sju och la mig i sängen vaknade vid nio igen. Känns som jag glömmt något som jag ska ha med eller skulle ha gjort innan jag åkte. JAJA i villket fall som hellst så är det försent nu ;)

Ses snart skåne!

Magbilder!

Publicerad 2011-09-17 21:02:53 i Knoddas <3

Alla magbilder kommer här!  Fått ändra 12 dagar tillbaka.

Vecka 11+6 = Vecka 12
 

Vecka 13+2 = Vecka 14




Vecka 13+4 = Vecka 14



Vecka 14+5 = Vecka 15



Vecka 15+3 = Vecka 16



Vecka 16+4 = Vecka 17



Vecka 18+1 = Vecka 19




Jag tycker magen nästan såg större ut innan.. haha
Här är alla magbilder hittills. :D
Så mycket kärlek! <3

Är du rakryggad?

Publicerad 2011-09-17 20:29:00 i Stephanie

Folk har börjat kommentera oss sjukt mycket känns det som. Eller mig för till Micke gratuleras det till bebis osv. Men till mig inte många grattis bara typ "hmm pengar då?" Ni ska väll ta och skita i om våra pengar, vårat boende, våra matvanor och våran kärlek. Vi har ett boende, vi har pengar, vi har mat som vi gillar och vi har våran kärlek. Så ni kan sluta försöka göra oss olyckliga för vi bryr oss inte. Men eftersom ingen är rakryggad nog att säga till oss personligen så skriver jag här. För andra personer ska kunna se villka mesar det finns, jag har svar på tal och ni hittar bara på. Är du rakryggad och ärlig så kan du säga till mig direkt för annars kan jag också vara ett as, värre än er alla tillsamans.




Folk som säger saker om att jag och micke käkar massor med skräp mat känner inte oss,
vi har aldrig ätit massor med skräp mat, men lika bra som andra unnar sig tacos en fredag kan vi unna oss hamburgare.
Färdig mat i all ära men vem fan köper inte sin schnitzel färdig? hmm, i alla fall vi som hatar att laga mat kan lägga en slant extra på färdiga frysta mat varor. men de är inte skräp mat.
Vet inte vart folk har fått ifrån att vi käkar skräp mat varje vecka för de gör vi inte. Då och då kan vi göra det, i vissa perioder mer andra mindre men det är väll för fan vi som äter?

Dessutom så är de ju en som säger att det inte är konstigt jag e fet med tanke på hur mycket jag äter. Iof var de ett tag sedan personen sa det och h*n har aldrig sagt det rakt ut til mig. Men till den personen vill jag säga, jaha, men läkare, dietister osv har "bevisat" att min vikt uppgång beror på medicinerna.
Och ja så länge jag e nöjd ska du fan inte få yttra dig om min vikt, du e ju ganska stor själv?


Iaf om vi nu e inne på vikt så kan jag ju säga att jag har gått ner en del sedan jag blev gravid, känns fel då ska man gå upp så nu ska jag börja äta liter mer skräp mat än vad vi redan gör för jag är ju så fet?!

Så de e

Publicerad 2011-09-17 14:42:23 i Stephanie

Var hemma sent i natt, men det var trevligt hos Robban, åt mat, fika och kolla idol, youtube klipp och film, två filmer ;D
Så idag är en seg dag, sitter och kollar på datorn och skrattar åt idol. Funderar på hur jag ska göra med skåne, när jag ska åka osv. Är ju ganska jävla pank så det blir lugnt där nere men jag hoppas att jag ska ha råd med lite roligheter.

Så e de!

Lilla hjärtat

Publicerad 2011-09-15 14:13:36 i Knoddas <3

Var hos barnmorskan och vi pratade först om hur jag klarar mig utan mediciner var på jag sa att jag får för mig att hon inte lever ibland osv, men det känns bra när hon sparkar.
Just idag så har hon inte sparkat så jag kännt så det känns dåligt men jag ska ju får höra hjärtat så det känns bra.
Hon svarade att det kommer ju kännas bättre ju mer hon sparkar sen men vill jag ha medicinerna igen så får vi fixa det. Jag avböjde och höll med det blir bättre när hon sparkar mer.
La mig på britsen och skulle höra hjärtat, men nej, ingentinge, inte ett ljud. Eller jo en spark så det var lite lugnande. Men ja nu är ju inte oron borta snarare känns den bekräftad.
Just nu önskar jag bara att lillan sparka som F*N så jag kan bli lugn.

Fick en tid om tre veckor igen bara för att jag blev så orolig. Tur att vi har en så bra och lugnande barnmorska.

Plus för att vi hade ett väldigt bra samtal om baby saker osv. Hon tyckte som mig. Det finns extremt mycket billigt och den bebis budgeten vi har var väldigt bra.

Min ord har du fått

Publicerad 2011-09-14 11:39:40 i Musik

Säg mig lilla vän
ska ska vi ses i himmelen?
Du har väl inte syndat i ditt liv
du ligger väl och ber
för snart finns du inte mer
jag kommer sakna ansiktet som ler

Du ligger i din säng
som en vissen sommaräng
träden står och viskar tyst ditt namn
för livet som du haft
har nu tappat all sin kraft
och havet ligger stilla utan vind

Orden har du fått men sorgen den är min
Vi alla kommer somna in
jag får stanna kvar och förlora det jag har
men saknaden är min den dag du far

Jag har ett minne än
det var för länge sen
då döden inte sprang så fort som du
Vänner var vi då
men som bröder likt som få
du sa att vi var vi det är nog så

Vintern var vår tid
den skänkte oss vår frid
då tystnaden sa mer än våra ord
snön den föll då ner
men du ser den aldrig mer
det är minnen som jag ännu ser

Orden har du fått men sorgen den är min
Vi alla kommer somna in
jag får stanna kvar och förlora det jag har
men saknaden är min den dag du far

Skit snack!

Publicerad 2011-09-14 11:26:14 i Stephanie

Det har kommit en fågel och viskat i mitt öra, förr skulle jag bli extremt ledsen och arg, nu är jag bara besviken, eller knappt det.
Det kommenteras att jag och micke bråkade en del i april typ och nu ska vi ha barn det stämmer inte tydligen, enligt andra människor.

Till vårt försvar kan jag säga, jag slutade med mediciner blev en häxa och mådde as dåligt. Jag litade inte på någon och hatade allt det kanske inte märktes så mycket för er men här hemma var det extremt. Jag och micke bråkade lite då ja det gjorde vi fast en del var bara bullshit som förstorades av att jag var så arg på ingenting.

Det jag i alla fall vill komma fram till är att oavsett om vi bråkade lite då så känner vi varandra bättre nu, vi har ett bra förhållande, vi tycker fortfarande olika om vissa saker men det är lugnare nu för jag mår bättre.
Både han och jag är säkra på vad vi vill. Aldrig om vi hade tvivlat på varandra skulle vi behålla bebisen det kan jag lova er, för oss ska ett barn ha både mamma och pappa. Så visst vi har haft våra stunder men inte mer än alla andra. Vi är precis som er det är männskligt att bråka och ha olika tyckande. Ska ni verkligen lägga energi på oss och bara skit snack så visst fine för mig i alla fall jag bryr mig inte, jag har annat att tänka på.

Dagen

Publicerad 2011-09-12 13:17:04 i Stephanie

Sitter i soffan och slappar. Ska snart ner till stan och hämta glasögonen, sen till gränby och byta byxorna.
Köpte nya byxor och tvättade dem igår idag när jag tog dem så var sömmen sönder. Knas :/
Men hon på h&m sa att det inte var någon fara fast jag inte har kvittot kvar.

Ganska trött hade riktigt konstiga drömmar i natt och vaknade till en hel del. Somnar ju på sidan men vänder mig till mage på natten så då vaknar jag o e kissig konstant :/ Men jag kan inte styra hur jag rör mig när jag sover, blir väll bättre sen när jag blir större.

Måste förresten kolla min piercing också den har svullnat som fan, kanske måste ta ut den. Sorligt men sant. Ska först kolla för jag vill ha kvar den, men det går ju inte om de gör ont osv.

Ska hinna damsuga också, damsög en del igår men sen ville inte det dyra fanskapet så får testa idag igen.

Våran Bebis <3

Publicerad 2011-09-10 14:27:37 i Knoddas <3

Våran Knoddas <3



Ren lycka och kärlek!


Det häftigaste jag någonsin varit med om att se våran bebis för första gången!
Den 16 februari är de nu räknat till,
Bebis är rätt liten eller så har vi räknat helt åt helvete från början.
Så nu är vi vecka 18.

Ultraljud idag.

Publicerad 2011-09-09 09:16:41 i Knoddas <3

Trött, huvudvärk och nervös. Paniken finns i kroppen och vet snart inte vart jag ska vända mig.
Vad e jag så rädd för? Känner i alla fall att jag vill dagen ska gå fort som fan så de är över sen.

Iallafall så har veckan gått sjukt fort, fikat och myst med kära vänner man inte träffat på länge och jag e så jävla glad. Det här kan jag leva på ett bra tag. Men jag ska planera in fler fikor med tjejerna så det inte dröjer till nästa gång.

Hörs sen när vi vet om det är två eller en och förhoppningsvis om de e en pojke eller flicka också!

Trött

Publicerad 2011-09-06 11:05:09 i Stephanie

Inte pigg överhuvudtaget, sovit konstigt i natt men vad gör väll de om hundra år?
Ska strax börja klä mig och käka frulle osv, blir ju en massa ärende på stan idag och de avslutas med att få mysa med Jessica ;D Så skönt att få till en dag då båda kan ;D

Äntligen!

Publicerad 2011-09-05 21:22:52 i Stephanie

Nu är jag klar med CV och peronligt brev. Skönt att ha det gjort nu ska de delas ut ;D
Men imorgon ska de först granskas på Arbetsförmedlingen så får veta om jag ska ändra något.
Sen imorgon är det äntligen dags att träffa Jessica igen. Var så länge sedan så det ska bli skönt att träffa henne.

Nej dags att mysa med mannen, magen och katten innan vi somnar.

Kväll

Publicerad 2011-09-05 19:11:13 i Stephanie

Jaha, då var de kväll och jag har fortfarande inte blivit klar med CV och personligt brev. Jäkla skit!!
Får ta det efter vi tagit kvälls maten som blir ost baguette. ;D



BTW Villken aktiv unge vi har. Första sparken kom i natt som jag verkligen kunde säga att de var en spark. Och nu är det typ konstant. Så klart e de så snälla boxar och sparkar att de e lugnt. Hoppas knoddas blir lite lugnare när det känns mer ;)

Optikern

Publicerad 2011-09-05 11:55:57 i Stephanie

Besöket hos optikern gick bra som fan, fick prov linser med mig hem i rätt styrka så nu ser jag till och med att löven på träden inte sitter ihop i varandra höhö.  Fick även med mig två bågar hem som jag ska välja eller jag har ett par hos optikern jag redan valt men om jag ska ha ett par till så har jag bågarna här hemma.
Dock får jag inte ut receptet på linser om jag inte köper linser av dem. Jag tänkte köpa på internet lite billigare men då får jag ta receptet från glasögonen i stället..

Måste bara säga att fan vad världen är vacker när man ser ordentligt!!

Ska fixa med CV och Presonligt brev nu, så det är gjort ;D

Kvällen..

Publicerad 2011-09-04 19:57:38 i Stephanie

I går blev en tidig kväll, redan halv nio var jag as trött och ville sova. Kolla dock klart alla Ronny och Ragge sen la vi oss. De var skönt att somna tidigt och sen vakna i tid. Kul hade jag åt Micke som satt och sa alla repliker innan Ronny och Ragge själv på tv´n..

Idag har varit en riktig slapp dag, käkat frulle, varit en sväng på gränby, lyssnat på en massa musik, diskat och städat, käkat mat och kollar lite tv nu. Riktigt skön dag!

Trött nu igen så blir mys i soffan och sova tidigt!
I morgon ska jag till optikern och fixa nya glasögon, sen ska jag fixa mitt cv och personligt brev efter det blir de väll att fixa nya linser också (inte på samma som glasögonen). Sen är de väll kväll och mys tid höhö ;D

Vecka 19

Publicerad 2011-09-03 16:24:00 i Knoddas <3

Just de nu e vi i Vecka 19. Eller 18+1 som man också säger.
Bara en vecka kvar sen har halva tiden gått. Skönt, men då är de ju lika långt kvar, hur ska man orka vänta?
Gör ju bara ondare och ondare i rygg och jumskar.

Jaja på Fredag så får vi reda på om de e en eller två och om den är frisk. Och så får vi förhoppningsvis reda på om de e en flicka eller pojke. :D

Fin besök.

Publicerad 2011-09-03 15:17:02 i Stephanie

Fint, Jag och micke låg och drog oss i morse, beslöt oss för att åka och köpa frukost så det blev någon sorts frukost macka som faktiskt var riktigt god!
Undertiden den gjordes i ordning så gick vi in på Ica och handlade mat, köpte allt som behövs för mig att göra fisk gryta ikväll, gott.

När vi kommer utanför lägenheten öppnar sig dörrarna på en bil och jag som ser så förbannat dåligt hör i alla fall en skånsk stämma säga Hej kusin! Över lycklig gick jag dit kramades med Marcus och Tommie.
Så gick vi in och prata en jäkla massa skit. Mycket mysigt och uppskattat var de. :D

Nu åkte dem för en liten stund sedan så sitter jag här och har inget att göra. Slappa fram tills maten ska fixas sen blir det mys.


Tommie och Marcus!

Fredag

Publicerad 2011-09-02 15:02:26 i Stephanie

Sjukt sliten människa sitter i soffan. I bakgrunden är tv´n på med något av alla hundra jävla hundprogram där folk som inte fattar något skaffar en hund som de sen inte kan ta hand om eller fostra, vore vara körkort på hundar. Inte förbjuda hundraser utan tvinga folk att gå kurs, en pitbull är inte farligare än en pudel om de blir fostrade fel. Det är min åsikt!

Gick fram och tillbaka i stan för att fixa alla sista papper. Skönt nu e de klart. Känner att de var tur mormor ringde o sa att de inte blir tjejmilen, för jävlar vad ont jag har i mina jumskar och höfter. Sjukt. Blev i alla fall en runda på apoteket för att handla de piller som behövs.

Sen gick jag hem och då kom sjuklingen så han sover och jag sitter här. Vaknade med feber och ont i halsen imorse så jag antar att de blir en hemma sittar helg med go mat. Jag och micke e experter på sånt när vi e sjuka. Då ligger vi i varsin del av soffan kollar film och äter haha.



Fet Kärlek <3

Jävligt trött på snacket..

Publicerad 2011-09-01 19:38:00 i Stephanie

Nu e jag trött. Det är så jävla många som yttrar sig i att mitt yrke inte är tungt.
Nehe, men ni som yttrar er jobbar på kontor, i butik eller som städare.
Det finns sjukt mycket tunga jobb (ja dem jag skrev är hyffsat tunga) och jag är inte en som i vanligt vis jämför vems arbete som är tyngst. Det är ju faktiskt så att vi alla har valt jobbet vi håller på med.
Men kom fan INTE till mig och säg att ditt jobb på h&m är tyngre än mitt, för då har du inge innan för pan benet.
Jag är så jävla trött på folk som tycker att de är bara att jobba för mig medans du som sitter på kontor ska få gå hem i vecka 12 för att du får ont i ryggen av att stå mycket dock har du 14 kaffe raster om dagen.

Testa stå i 12 timmar om dagen med två raster plus att bära all jävla material för de är de lärlingar e till för.
Jag älskar mitt yrkesval och jag gillar att det är tungt, jag har aldrig klagat. Men när det kommer till människor som ska försöka över tala mig att jag kan jobba 100% hela graviditeten ut undrar jag ve de e för människor..
Hade jag haft ett jobb hade jag verkligen kämpat med att orka. Jag vet att jag inte orkar 12 timmar om dagen, jag orkar inte det som krävs av mig. Därför blev jag sjukskriven så kom fan inte och säg att jag e sjukskriven pga lathet.

Sjukt jävla arg på alla bitterfittor där ute som kan o vet allt om allt o alla.

Om

Min profilbild

Lilla lady

Lilla lady kom och lek!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela