Stephanie

Lutti

Publicerad 2010-11-22 19:39:04 i Stephanie

Våran kära vän Lutti har gått bort. Hon fick Leukemi i sommras men svarade bra på behandlingen och sista behandlingen gick bra. Senare fick hon ont i magen och det vissade sig vara en bakteri som levde där, den tog sig upp till hjärnan och orskade sedan propp och blödningar.

Kära Lutti du var som en sol för mig. Och det har varit en ära att lära känna dig. Vi kommer alltid sakna dig här nere. Jag tänker på Ingela din bästa vän. Sicka henne styrka och ork att klara detta.

Jag ska alltid minnas dig!!

- Himmlen kom ett steg närmare idag.

Ta hand om varandra där uppe jag saknar er allihopa! Morfar, Anton, Peter, Mats, Leon Och Lutti <3 Sov gott

Träna

Publicerad 2010-11-17 13:29:49 i Stephanie

Efter att jag ställt mig på vågen hos svärföräldrarna och den visade otroligt mycket för mycket.
Efter att jag grät igår som jag inte gjort på mer än ett år över min kropp så tog jag mig i kragen idag,
Åt frukost, höjde volymen på spotify och dansade loss, både dansa och körde övningar jag kunde sedan jag dansade i unga år. Svetten rann och mina nya skor var skit sköna.
Det känns så mycket bättre när man är helt slut. Nu ska jag börja träna hemma varjedag tills jag har råd med träningskort!

Annars så försov jag mig idag igen. Sket då i skolan och låg i sängen ett par timmar.
Känner att jag mår dåligare än vanligt, drömmarna gör mig osäker på allt runt om kring.

Nu ska jag duscha sedan leta katt!

Första dagen av klarad

Publicerad 2010-11-15 20:31:40 i Stephanie

Great början på denna vecka! Försov mig igen, som vanligt. Hatar detta jävla vädret som gör mig så trött, grinig och lat!

I alla fall kastade på mig kläderna sprang till bussen, byta buss, sprang till matte lektionen helt anfådd satte jag mig och började räkna.
Hade tappat bort mitt jävla block och fick börja om. En halvtimme senare vandrade jag ut i ös regnet tog ett par snabba bloss sen gick jag in till Engelskan.
Hade hör övningar inför nationella de gick väll bra!
Vidare till Anläggningshallen för ett möte med byggnads, hämtade skolkatalogen och fick mitt underställ, inte en dag för sent typ.

Gick upp och fixade mina kurser och tog bort några.
Väntade på älskling blev upphämtad i lastbil in på gränby och köpte kräm fräsh ( härlig stavning ;) Till scan och lossa tom gods till scania och lämna lastbilen jag körde en bit sedan hem.

Mös, åt pastasallad med tonfisk. Plockat lite och ska strax sova!
Ledig imorgon Toppen ;)

Hopp

Publicerad 2010-11-13 22:22:51 i Stephanie

Länge sedan jag skrev. Men varken jag eller datorn har varit så pigga på sista tiden.

Vet inte vad jag skrev sist men hade lov förra veckan veckan innan dess hade jag öroninflammation så då jobbade jag inte. Denna veckan har jag jobbat Tisdag-fredag. Inte haft så mycket att göra så i onsdes var vi till skansen och hjälpte till där och mina ögon var stora som fan när vi åkte igenom stockholm haha. Riktig turist men sillka vackra hus där är. Är så inponerad av gammla buggnader och hur de byggdes förr. Så vackert. När vi skulle från skansen var det redan mörkt och parkeringen var högt upp så det ver en riktig fin utsikt. Vissa delar av stockholm är nog ganska vackra ändå men Skåne och Ålabodarna kommer alltid vara mitt smultron ställe.

Ja i Fredes dessutom hade jag sov morgon. Tog en extra lång (försov mig) och sedan åkte vi ut till upplands väsby typ och jobbade. eller ja Johan såga ner träd (läs: små träd ska nog knappt kallas träd) jag drog ihop i högar. Sedan åt vi och efter som det var sista dagen bjöd Johan. Tillbaka till jobbet och vi svetsade två 50 slangar och satte på till avstägning och spol brunn. TYP.
Sedan var dagen slut och jag somnade som vanligt i bilen på väg hem.

Ja har varit otroligt trött på senare tid satt mig i bilen och somnat direkt. Somnat direkt hemma. och lyckats somna sittandes på arlanda. Bra!

Idag stor städade vi lägenheten. Åt köpe mat och imorgon ska vi till svär föräldrarna så Micke kan få vinter däck.

Så ser det ut.

Om

Min profilbild

Lilla lady

Lilla lady kom och lek!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela