Stephanie

Helgen

Publicerad 2011-07-31 20:08:04 i Stephanie

Har haft ett par dagar ledigt tillsammans med Älskling och vi har myst!
I Fredes var vi till Furuvik och gick o mös och kolla djur. Mest för att jag tjatat om Skansen, kolmården och Parken Zoo och alla jävla djur i varenda djur affär i uppsala så sa micke att då åker vi till Furuvik haha.
Jag tyckte de var fett kul med aporna men så är jag ju fortfarande tre i sinnet ibland ;D

När vi gått igenom hela parken och han käkat glass och jag hot snacks så åkte vi in mot Gävle för att hitta någon stanns att käka och det blev Texas Longhorn (Burger o Deli) Gott gott.
Efter det åkte vi hem så hann vi precis gör oss i ordning så fick vi åka ner på stan och möta Upp Mats o Lotta, gick till bullit och drack Drinkar, sedan blev vi alla för gammla och åkte hem och spela spel och jag o Lotta dela en flaska vin.

I går var vi ut till Fredriks hus och Micke hjälpte till att ta ner ställningen och jag målade. Sen fikade vi och åkte hem, vi skulle ut till Mickes föräldrar men vi orka inte och vila på soffan.
Idag var micke ut och skulle fixa med en fjäder men han hade inte rätt verktyg. Åt Hemgjord kebab rulle och nu äter vi glass och ska kolla film.

Imorgon ska vi jobba! Så vi njuter av denna kväll som pigga tillsammans ;)

What are words...

Publicerad 2011-07-21 15:56:33 i Stephanie

Jag vet att jag är sen då jag skriver att Chris medina - What are words är helt underbar!
Och jag vet inte varför men första gången jag hörde den så tänkte jag på min mamma.
Hon som alltid finns där för mig. Hon lämnar mig aldrig oavsett hur elak jag är.

Jäkla tjat det blivit om min mamma men så är det tydligen. Jag saknar henne mer nu än någonsin faktiskt. Konstigt nog har jag aldrig saknat henne på det vis jag gör nu. Så, varje gång jag pratar med henne blir jag så arg att jag e så långt bort att jag skäller på henne. Dumt men så är det.



Hade det varit lite bättre kvalite på videon så hade det varit så mycket bättre, men jag kan säga att vilma e sjukt mycket bättre än Chris medina själv. Tyvärr men Vilma leverar bättre. Iof så har jag sett Vilma ett par år nu och hon har växt otroligt mycket men de e sjukt vad lill stumpan kan ;D

Läkaren..

Publicerad 2011-07-21 14:43:32 i Stephanie

Vart hos läkaren igår. Ingen trevlig sådan, han tittade inte på mig, bad mig skriva på ett papper och sedan fixade han sig en uppfattning utav det. Som inte stämmer alls. Kan inte släppa det. Dessutom så skrev han journalen i fel person nummer. Ingen koll alls. Blev beordrad vila denna veckan dessutom.

Men jag har ringt runt hela dagen till andra vårdcentraler men de vill inte ta emot mig efter som jag tillhör en annan. Så jag fick snällt ringa dit igen och be om en annan läkare. Receptionisten ska ringa tillbaka till mig med en ny tid till en ny läkare. SKÖNT! Äntligen.

Men men de blir nog bra snart. Har försökt fixa med alla räkningar och sånt där. Har gjort en budget och känner mig sjuk vuxen haha. Sen ska jag beställa från Mary Kay eftersom mamma ska ha sina varor.

?

Publicerad 2011-07-16 19:23:44 i Stephanie

Idag är en ganska knäpp dag. Känslomässigt alltså.
Jag vet inte vad jag vill emellan åt, allt känns skit och jag vill mest gömma mig.
Sånna här dagar saknar jag Skåne som fan, sånna här dagar saknar jag nästan den jag var.
Jag saknar att kunna skrika ut vad man vill ha sagt. Jag saknar att vad jag än gjorde fanns mamma alltid där och älskade mig på hennes speciella sätt. Jag saknar att när jag hatade allt och alla och allt var skit fanns alltid Sandrus & Bea där jag fick alltid må bra runt dem. Jag saknar att jag alltid kunde räkna med Jennifer som en av de bästa stötte pelarna i världen där jag kunde gråta ut och få vara ledsen så mycket jag ville.
Jag saknar att det alltid var någon runt mig som brydde sig som frågade hur jag mådde som alltid fanns där med en hjälpande hand.
Jag saknar mina systrar och min bror som alltid fick skit men som alltid också älska mig mer än någon annan. Jag saknar mamma mest av allt. Att hon alltid vet vad jag behövde oavsett.
Jag saknar att när jag bara ville rymma bort fanns Sandra och Leo där som en extra familj som alltid välkommnade mig och torka mina tårar.

Jag saknar att inte visa känslor på samma sätt. Att när jag är ledsen få vara ledsen i smyg. Att inte få det stöd jag behöver längre. Att ingen kramar mig när jag gråter nätterna igenom. Att inte kunna springa i väg till en öppen famn. Jag känner mig så jävla vilsen och ensam ibland.

Kärlek

Publicerad 2011-07-16 19:12:55 i Stephanie


Där är stigen du trampade upp
Somrarna för längesen
Där är kullen stans största topp
Där nedanför står din bästa vän


Där är ståplats där du stod med din pappa
Där är din första fotboll som du aldrig skulle tappa
Där är grusplanen där allting rullade snett
Det här är den vackraste staden du sett


Kom så målar vi stan röd och blå
Hoppa upp på min cykel som när vi var små
Det är kärlek ikväll syster och bror
Det är bultande hjärtan och slitna skor
Och när strålkastaren slocknar ska vi gå gå gå
På gator röda och blå


Där är skolgården du släpade dig över
Där du duckade för hårda ord
Den röda tröjan är allt du behöver
Du somnade med den på ditt nattduksbord

Varje match varje mål varje seger
Är ström i ditt hjärta och du känner att du lever

Allt i balans så rakt och rätt
Det här är den vackraste fotbollsplan du sett


Kom så målar vi stan röd och blå
Hoppa upp på min cykel som när vi var små
Det är kärlek ikväll syster och bror
Det är bultande hjärtan och slitna skor
Och när strålkastaren slocknar ska vi gå gå gå
På gator röda och blå

Låt det rulla ifrån Söder upp till Norrebro
Låt det eka ut till stadsbussarnas slutstation
Jag viskar det i örat på min sovande son
glöm aldrig bort var du kommer ifrån
Glöm aldrig bort all glädje och all sorg
Glöm aldrig rött och blått och Helsingborg"

Min lilla bobba

Publicerad 2011-07-11 13:36:10 i Stephanie

I Lördags var det dop för lilla Vera. Mysigt och kul att träffa en massa folk. Kom hem så sent att det inte blev ut till Nåntuna för att fira Nellie. Tänkte att hon nog var alldeles för trött eller redan sov så vi åkte ut i går istället. Köpte en massa små saker så hon fick något och ett Hello Kitty Yatzy kunde inte låta bli hon älskar ju hallo Kitty.
Där ute mös vi lekte med paketerna och kolla nya lägenheten de bor i för tillfället, sen gick vi upp till huset och kolla så långt det kommit! Sedan åkte jag och Micke hem. Mös en stund i soffan sen gick vi och la oss.

Bobba låg som vanligt på min arm och mös sen när hon reste sig och gick så kände jag hur jag var dyg sur på armen, tänkte om hon kissat på sig men de var slemmigt så nej. Sen la hon sig på en filt och bara slicka då kom de en del blod, ringde vetrinären och de sa missfall och jag var ledsen, och försökte få bobba att lugna sig. Hon fick gå ut från sov rummet så bädda vi åt henne i hallen men hon ville inte ligga still för de gjorde så ont. Plötsligt kasta hon sig upp och skrek då kom det ut en unge, vänta på om de skulle komma fler men ikke bara moderkakan och det var så jävla äkligt. Blod över allt och bobba var helt slut. Efter en stund somna hon och vi med. Men jag fick ligga med Is på foten för jag fick en stol över foten och så klart svulnade upp som fan och blev svart. Men nu mår vi alla bra, bobba är lite arg för att hon inte får gå ut och jag har smått ont men annars myser vi i soffan.

Och imorgon drar jobbet igång igen. Skönt! Nej ska ge Bobba lite glass för hon var så duktig i går. Min lilla fis!

Kvälls snack!

Publicerad 2011-07-09 00:51:37 i Stephanie

Hungrig så jag vill spy. Tur Micke är på väg hem nu och han ringde och fråga om jag ville ha subway! Villken fråga? Hallå jag matvraket nummer ett behöver man ens fråga? haha.

Iaf efter mackan e det puss och godnatt ska upp tidigt och i väg på dop för lill skruttan Vera. Och efter dopet så blir det kalas för min guldklimp Nellie! Mysig dag med massa mys o bus tror jag!

Vart ju lite panik nu här i kväll när Bror ringde och sa att vi var välkommna imorgon och sen när jag kom på att dopet var imorgon, man känner sig ganska usel då.. Men jag skyller inte på något annat än mig själv och min ny funna glömskhet, den e rolig den. Tror jag ska bli dement vid 27 eller något.

BTW Micke säger att Bobba ska ha ungar. WÄÄ Hon e ju min lilla bebis sånt får inte hon hålla på med. Nej jag förnekar och leker som att hon inte alls fått stora tuttar eller mage och att hon äter o bara sover är något nytt. Har katter samma symptom som människor? För ska vi i så fall vara tvugna att torka spyor så vill jag inte vara med. Och hur länge är katter på smällen?

Min lilla bebis!

Sjuk..

Publicerad 2011-07-05 15:32:52 i Stephanie

Sjuk kanske man kan kalla mig.
Sover konstant har nu sovit 36 timmar nästan i sträck och mer behöver jag, jag bara skakar, fryser och spyr som ett as.
Sjuk två dagar från jobb och jag vill inte vara sjuk längre men dessa 12 timmars pass tar kål på mig oavsett om jag e sjuk eller ej.

Läkaren ringer tillbaka om 20 minuter och får väll ta prover i morgon verkar det som. Kan knappt hålla ögonen öppna. Men jag vill inte vara sjuk från jobb längre. De är ju redan så dålig stämmning.

Grattis Noel och farfar på födelsedagen.

Om

Min profilbild

Lilla lady

Lilla lady kom och lek!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela