Stephanie

271109, igen

Publicerad 2009-11-27 12:48:23 i Stephanie

oh, så glad jag blev nu.
Gick till frysen för att se om där fans något att stilla hungern med. & ja en Sorbella fanns där. Ni vet hemglass svar på twister. Och den är så jäkla god. Lyckan är o beskrivlig nu. haha. Fast hade det varit en twister hade jag dött & tagit med mig alla twister som finns till himlen =)
För den glassen den är GODAST i världen! :)

271109

Publicerad 2009-11-27 12:26:32 i Stephanie

Dålig uppdatering på mig. Och dålig på att svara på mejl, kommentarer osv.
Mycket i skolan har det varit, myst med Mr.M & osv.

Men nu är jag sjuk:/ Än så länge växer ingen knorr i baken men vem vet. Febern kom helt plötsligt i går. Och huvudet bultade, öronen gör ont (öroninflamation har jag haft ett par gånger tidigare), halsen är svullen och svälja är en historia i sig. Även kroppen kreverar. Eller ja, jag kreverar allt gör ont allt värker.

Usch känner att detta inlägget inte var positivt, men jag blir som ett litet barn & vill ha mamma hos mig när jag är sjuk. Nu bor ju hon över 60 mil bort så det går ju inte. Och älsklingen måste kunna jobba så han ser man inte heller när jag är sjuk..

En positiv sak är att pengarna rulla in idag betyder betala räkningar :( Sen jävlar ska det bli julklappar & födelsedags presenter. Blir det något över av alla miljoner man får höhö ska jag unna mig själv något nytt.

Igår var det också Marykay party i stan, åkte dit med brors sambo, titta lite hade 600 något inestånde efter som jag lagt in månadsbetalning men glömt ta bort det haha. Så det blev ett ögon set för mörka ringar och trötta ögon, perfekt nu i vinter och även för mig som alltid är mörk, inget smink i världen lyckas ta bort det. Så Marykay har alltid fått plus innan nu ska vi se med det hära kanske är det mirakler som de utför.. HAHA

Nej MR. M kommer iaf och lämnar godis, chips, läsk & snus åt mig snart. Sen blir det dator, sova & film hela dagen, kanske ska försöka äta något. Ta tempen & en panodil iaf?!

201109- igen

Publicerad 2009-11-20 15:06:57 i

Ska köpa mig en ny blogg design har jag bestämmt mig för. Har mejlat en vars tidigare designer var snygga,
Men jag är en krävande dam så det kanske går åt helvete haha.

Satt precis med Laptopen & stationära. Internetet fungerar inte till laptopen och tyvärr så får jag ju då springa in och ut med laptopen för att bilder osv, ska in på den stationära bla bla ni förstår?
Ser skummt med laptopen i knäet och stationära på bordet. Ändring får nog köpa mig ett mobilt bredband. Har bara inte ork att springa i affärer.
Internet shopping det är grejer. Latmask som jag är rör jag mig aldrig i onödan HAHA

Ja fredag idag ingen aning om vad som händer.  Mr. M var på systemet innan så det vankas nog dricka gott med sällskap idag hihi.

Fick precis ett erbjudande på min andra laptop som är till salu " hej skulle du vilja byta datorn mot en sonyericsson bla bla" Hmm, ska tänka på saken. Men vete fan det var någon ny sonyericsson men jag vill ha en iphone.. Byt mobil erbjudande så kan jag gärna byta :)

http://www.elitefashion.se/gogo-klader-c-135.html?osCsid=1302e5e39220e940f143af78a8e406b4  tror jag ska köpa mig : paris set skulle varit sexigt va? hmm nej tack. Inte dåna dära go-go kläder på min kropp. Någon annan som gillar sådana saker?


Iuvenis et magnificus miles sum fidem mihi habens vitam persequor.

201109

Publicerad 2009-11-20 13:00:47 i Stephanie

Skönt med sovmorgon & ledighet på en fredag =) Gör en gott i själen.
Har nyss pussat Mr.M God natt då han har jobbat hela natten så nu får jag sätta mig vid datorn och vara osocial, villket hunden inte gillar..

Tänkte tipsa er om en bra primer:
"Den perfekta primern att använda under din foundation eller bronzingpowder. Innehåller vitamin A, camomille, mullbärsextrakt och en kraftfull dos av retinol vilket praktiskt taget gör dina porer osynliga. Trött hud återfuktas, blir mer fast och fräsch. Håller hela dagen utan att tappa färg eller intensitet. Kan även användas utan överkräm för en mer naturlig make."
PORELESS FACE PRIMER - Hos Nelly.com för 349:-


Till dagens göra lista ..
Städa
Äta frukost
Duscha
Mysa
Plugga

Allt tråkigt ska man vara tvungen att göra en fredag? Undras om man kan få dispans på att sköta "livet" och bara leva ist..

Om

Min profilbild

Lilla lady

Lilla lady kom och lek!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela