Stephanie

31 januari

Publicerad 2012-01-31 23:47:11 i Stephanie

Kollar tv och väntar på att klockan ska gå ;)
Ska med Micke till kallhäll i natt för att ha något att göra. Hamnade på ackis i Måndags efter jag var med Micke på jobb. Fick världens allergi reaktion så det var bara att åka in där, fick massa mediciner och sen hem. Dock fick jag inte vara själv så Micke fick vara hemma med mig ist för att jobba. Känndes ganska surt men endå.
Har sovit konstant sedan vi kom hem från Ackis känns det som, men så blir man av mediciner i stora doser.
Så vi vaknade vid 16:00 idag och ska köra vid halv 3. Åker bara med första rundan sen åker jag hem och fixar här hemma.

Blir ganska jobbig tid nu med att försöka ha koll på allt man äter osv, har ju inte haft en sån här reaktion på skit länge. Men nu blir det verkligen till att ha koll, vill inte få så starka mediciner igen medans Knoddas är i magen.
Men förhoppningsvis dröjer det inte länge till innan damen kommer ;D

Jahopp

Publicerad 2012-01-30 02:35:41 i Stephanie

Jaha, så jäkla kul att vara klar vaken nu då? Vi gick och la oss hyffsat tidigt för micke ska jobba halv fyra men bara jag somnade och i dag vakande jag till och med av att jag snarka!!! Pii, så imorgon ska jag köpa något för snarkningarna haha, Men i stället för att sova hela natten tyckte min kropp att de var läge att vakna halv 2. Så efter många försök att somna om så besluta jag mig för att leka med telefonen och att ev. Åka en vända till västerås med micke.. I dag fyller förresten pappa år! Så ingen bebis idag tack!

Lördag

Publicerad 2012-01-28 18:49:58 i Stephanie

Puuh! Stor städat precis hela dagen. Underbart nu när de e klart ;) mindre rolig lördag men nu är det gjort :)
Dragit fram allt och torkat bakom allt och alla lister;) Lite mer än en hel förpackning wipes gick åt. Fy fan vad skitigt vi haft det haha

Nu fixar micke mat, blir köttfärspaj idag, mums!
Nu blir det soff mys till maten är klar sen ska jag fortsätta soffläge :)

Chilla & 19 dagar kvar

Publicerad 2012-01-28 01:57:34 i Knoddas <3

Så ja, löjlar vid datorn en stund innan sängen, lite enklare än med Iphonen när man ska göra vissa saker..

Färgningen blev inte riktigt så som jag önskat, syns knappt att det blivit färgat men jag tänkte mig iof bara någon nyans ljusare och det fick jag ju :P haha, Kanske ett paket till om en vecka så det blir ännu lite ljusare..
Måste dessutom säga att jag vill fan ha hår förlängningen igen. Fast igentligen bara för att det blev så mycket tjockare, kanske ska ta tag i det också någon dag.

Räkningarna är betalda och som sagt så storhandlade vi tidigare så denna månaden är det fan inte många ören över. Men i alla fall mer än vanligt då nästan alla mina lån är borta! Är så jäkla stolt över mig själv just på den biten :D

Idag (Lördag) är det förresten 19 dagar kvar tills Knoddas är beräknad att komma. Men nu kan hon gärna titta ut enligt mig :P Iof har man hört av de flesta som varit gravida att de ville ha ut bebisen för att bli av med magen, tycker dock att min mage är liten så den stör mig inte alls, förutom om man ska raka muffran eller klippa tå naglarna men endå ;) Det jag vill bli av med är ryggontet och för värkarna/ sammandragningarna. Det skulle vara guld värt, kanske ännu mer längtar jag efter redbull och monster men det får vänta tills man kommit in i rutiner och vet när på ett ungefär hur långt det är i mellan hon vill äta ;D
Men annars så är magen de minsta problemet, det är väldigt mysigt att känna henne, och få respons när man buffar osv. Kommer troligtvis sakna just det som fan. Första tiden kommer man väll gå och försöka känna efter henne haha.

Fredag

Publicerad 2012-01-27 21:25:17 i Stephanie

Färgar håret och har en pyssla om mig själv dag :)
Skulle storstädat idag men vi var och stor handla innan när vi kom hem trodde vi att klockan var typ sju men den var halv nio så städningen sker i morgon ist och så kan man ju då passa på med ego kväll;)

Luktar förresten ny städat i hela lägenheten, min färg luktar inte ens ;) vi har ju en luftrenare och den funkar super + att micke ställde i våran sån lukt tjosanfräs i en lucka så nu luktar den över allt!! Toppen vi behöver ju aldrig mer torka golven med sån luktmedel i, haha

Dessutom ska jag dricka drink och mysa i soffan super fredag med andra ord :)

21 dagar kvar

Publicerad 2012-01-26 17:47:32 i Knoddas <3

37+0 = vecka 38 :)
Sweet 3 veckor kvar bara!

Det firar jag i min ensamhet med fejk cola och dafgård! Eller bobba är ju hemma men hon är rädd för vardagsrummet då vi fått hem en stor sak som ska rensa luften ;) så det blir nog mest en ensam kväll, ska nog städa lite och pyssla med att få ut kassarna med bebis saker som inte kommer användas på ett tag ;)

Onsdag

Publicerad 2012-01-25 13:49:55 i Stephanie

Slappar i soffan innan vi ska iväg och jobba ;)
Jag följer med Micke idag, är ju satans mörkrädd haha och eftersom det blir så jäkla många timmar just idag så joinar jag! Ska bli skönt också att få sova lite;)

För övrigt? Tycker synd om vissa människor. Och tycker en del är extremt jävla töntiga!

Tisdag

Publicerad 2012-01-24 17:09:17 i Stephanie

Ja då har mannen åkt, så i kväll blir det film, satsar på moulin rouge & mamma mia, det var länge sedan nu!

Var hos barnmorskan tidigare och allt var toppen hade 130/85 i tryck så det var jätte bra, hade växt 1 cm, inte ökat i vikt och när hon skulle känna hade jag världens sammandragning gjorde skit ont när hon skulle trycka på magen så hon fick vänta en stund och nu är hon verkligen fixerad :) skrev förlossnings brevet och prata lite.
Jag var ganska säker på vad jag tyckte men som tur var så va micke med och fick höra och tycka han med, de ska ju vara bra för båda! Skrev också att en natt vill vi helst stanna för att få lite mer på benen ;) och att micke ska stanna annars åker vi alla hem!

Har redan ätit eftersom att micke skulle få mat i magen tidigt, jag ska städa undan lite och leta upp foglossningsbältet jag fått låna så jag kan skicka tillbaka det när jag är i stan nästa gång..

Sandrus

Publicerad 2012-01-24 15:14:00 i Bilder

Idag känner jag att hade jag bott i Skåne och inte varit gravid hade jag tagit upp telefonen ringt Sandrus och så hade vi suttit i "fest-rummet" i Åstorp och druckigt Cider, skrattat och smutskastat killar och fjortisar.
Sedan hade jag gått till bussen och åkt hem bara för att somna med ett leende på läpparna och tänka:
bara för att jag har VÄRLDENS bästa vän!
Lawio <3

Fin vecka fram för oss

Publicerad 2012-01-24 02:21:32 i Stephanie

Wii blev nyss över lycklig när jag kom på hur denna veckan kommer se ut.
Även om Micke jobbar sent så kommer vi att gå och lägga oss tsm och sedan gå upp tsm, vi kan äta frukost tillsammans och det är väll fan kvalitets tid om något? Även fast våra tider kommer se ut som kom och hjälp mig så är jag jävligt nöjd!!
Dessutom kommer han strax hem så då blir det sängen för i morgon ska vi till BM, ska ta prover, skriva förlossnings brev osv, på torsdag är det ju Vecka 37+0 Eller Vecka 38. Det är ju fan snart dags!!
Kärlek <3

Funderar

Publicerad 2012-01-23 22:07:07 i Knoddas <3

Sitter och funderar, varför ska vissa människor lägga sig i precis allt andra väljer att göra?
Och dessutom säga att man har, tycker, tänker och gör fel? I början så bryr man sig inte men nu har det börjat bli ganska mycket så nu blir jag fan både arg och ledsen.
Att "ni" inte lyssnar på det jag har att säga om det vi diskuterar gör mig bara arg och frustrerad.
Varför ska jag lyssna på "er" om ni inte lyssnar på mig och vad jag tycker?

Tex att jag har pratat om att gå i en spec. mamma grupp när knoddas kommit, för att få en regelbunden kontakt och att prata med folk som är vana med "nojjiga" föräldrar. Jag är väll inte orolig på ett sätt men just med panikångesten och min "historia" så känner jag att JAG vill om det är något som kanske oroar mig så har jag ett annat stöd. Det kanske inte behövs men om det gör det så vill jag detta.
Är det fel av mig att vilja ha stöd som kan göra mig till en bättre förälder?
Jag personligen tänker att oroliga föräldrar som inte får svar på sina "frågor" får dela med sig av sina tankar osv kanske blir rädda och osäkra. Är det inte bättre då att visa sig "svag"? Är det inte bättre att säga, hörre du nu är det så att jag är livrädd över det här och det här? Att få prata med någon att se saker ur olika perspektiv osv. Så att man kan bli lugn i sig själv.

Jag förstår inte varför man alltid i detta land ska visa sig stark utåt och sen kanske man mår extremt dåligt ändån, att man ska bära på problemen, tankarna och frågorna själv. Man ska inte prata och vara ärlig vad som gör en rädd och osäker.

Jag vill för Knoddas skull, jag går hellre och pratar med andra i en grupp två gånger i veckan än att sitter hemma med panik dagarna i ända för att göra dig nöjd så det så!

Back in the days!

Publicerad 2012-01-21 10:58:30 i Bilder

HAHA sjukt vad man kan hitta roliga bilder, ska sätta mig med cd skivorna också haha!
En del bilder blir det nu!

Lördag

Publicerad 2012-01-21 06:41:04 i Stephanie

Kunde knappt somna i natt, har dessutom vaknat konstant. As jobbigt är helt slut mer än vanligt men men,
Tänkte sova nu när micke åkt men de e fan omöjligt är så jävla svårt att andas när jag ligger ner, kvittar sida eller rygg. Måste verkligen ha ny bricanyl funderar på att ringa när akuten men iof då ska man punga ut as mycket pengar och det kanske inte hjälper... Svårt de dära..

Nej ska fortsätta med att rensa bilderna idag och får se hur jag gör senare ;)

G'night

Publicerad 2012-01-20 22:29:15 i Stephanie

Vi loggar ut :) Seriösa som få!

Micke ska upp innan sex för att jobba lite extra och jag har på börjat mitt projekt rensa alla fem-miljoner minneskort! Sjukt vad med dubbletter och skit man sparat på bara 3 år!
Nej nu ska det rensas sen ska jag köpa en extern hårddisk att förvara allting i fall i fall något händer, framför allt nu när knoddas kommer de bilderna måste finnas för evigt!

Nej sov gott, de ska jag!

Fredags kväll

Publicerad 2012-01-20 20:18:43 i Stephanie

Så ja nu håller vi kväll här hemma :D Har ätit mat och myser nu i soffan. Dock saknas små godis för att göra det fulländat haha!

Gjorde nyss ett körkortstest och blev godkänd. Dock hade jag 8 fel. Så det är inte riktigt dags ännu. Ska plugga mer och köra mer, dessutom ska jag tvinga micke till att vara med för jag hade flest fel på de frågor jag tagit hjälp av honom med! haha.

Städade hela lägenheten efter besöket hos bm det behövdes. Dock så har jag as ont i ryggen efter att ha legat på golvet och torkat listerna, men nu är det rent och fint :D
Händerna är fortfarande lite skrynkliga använde nästan ett helt paket wipes de var as dåliga om man jämför med dem vi brukar ha.. Kärring varning jag recenserar fan wipes. Jag avgår!!

BM

Publicerad 2012-01-20 12:55:47 i Knoddas <3

Vandrade bort till Bm innan, direkt jag kom så fick jag lägga mig en halv timme i ett vilorum, haha jag tänkte för mig själv va fan jag vilar ju hela tiden ;)
Men iaf hon kom och tog blod trycket 140/85 så det var som vanligt, fick väga mig och på 3 veckor har jag gått upp 0,5 kilo ;D Hur bra som hellst det är ju vad Knoddas gått upp typ. Och endå så käka jag precis innan jag gick haha, i alla fall så ska jag dit på tisdag igen och ta blodprov osv, domnar ju i armar, ben och ansiktet och de trodde jag var för att jag har vätska men tydligen har jag ju inte så mycket vätska, men det är troligtvis tillräckligt för att skapa domningarna för mig..
Är endå as glad över att inte ha gått upp mer det är ren och skär glädje haha slår väll säkert till en vecka så går man upp as mycket för att man samlar på sig vätska.

Men det såg iaf bra ut det är huvudsaken :D

Torsdag

Publicerad 2012-01-19 19:09:08 i Stephanie

Kollar handbollen, har världens mest irriterande karl när man kollar sport!
Men okej han kan vara ganska rolig också..

Blir ingen mat idag, mår inte helt hundra så det blir fryspizza till micke ;) han e glad ändå tur att man har en sån bra karl som inte bli as arg de dagar det inte blir 'riktig mat' eller om han vill ha ordentlig så lagar han den själv! Tacka vet jag karlar som klarar sig själv :)

Nej åter till handboll och dumma kommentarer ;)

Torsdag

Publicerad 2012-01-19 08:42:18 i Stephanie

Vakna med the voice - Daniel Paris är störd men ja, hyffsat kul att kolla på.



Som jag letat ;)

36+0

Publicerad 2012-01-19 06:37:26 i Stephanie

28 dagar kvar ev. + 14,
Prata med syrran igår och sa hon får gärna stanna de två veckorna extra haha ;) eller hon får hemskt gärna titta ut nu också allt är ju klart för hennes ankomst vilket hon än väljer så blir de bra :)

Igår kom mickes bror robban på besök, käka ungsbakad falukorv :) as gott och så lätt att göra! Sen kolla vi tv och jag somnade som vanligt, gick och la oss vid nio somnade hyfsat fort vaknade till vid halv ett och somna om till fyra/ halv fem, så nu är man vaken inte pigg hade nog kunnat sova en stund till :)

Tisdag

Publicerad 2012-01-18 03:18:00 i Stephanie

Har haft en skön dag, slöa fram till att jag mötte upp jessica på stan. Så fika vi snacka lite skit ;) hon fick även med sig ett par as snygga skor hem! Hade det inte varit för att mina fötter ändrar storlek hela tiden nu så hade jag blivit ap kär ;)
Låter mig inte bli för lost i skor eller kläder nu, bara onödigt när man e så stor :) efter stan gick vi hem och mös lite mer sen traska jessica vidare och jag slöa i soffan.

Kan fan inte somna, jag som skulle sova i natt eftersom att jag måste städa i morgon innan de kommer folk på besök ;)

Fick världens finaste body idag av sandrus!!! Ska lära knoddas att de är HIF som gäller! Mot sin pappas vilja ;)

Dagen

Publicerad 2012-01-17 08:59:31 i Stephanie

Vart så trött igår efter att inte sovit något, så jag somnade en stund på soffan gick och la mig i sängen vid 20:00 haha men höll mig vaken till tio typ och sen decka jag. Vaknade när micke åkte i morse sen har jag varit vaken :)

Ska ner till stan sen och träffa jessica :) ska bli så mysigt, var länge sedan så det är dags!

Fem

Publicerad 2012-01-16 19:34:35 i Stephanie

Det är fem år sedan. Kan fortfarande känna den tystnad och sorg som ängelholm dränktes i för fem år sen! Jag kan inte alls förstå hur tiden har gått så fort medan det känns som igår.
Maktlösheten att försöka trösta och vara där för de andra, sorgen i sig själv, hur gick tiden så fort? Helt plötsligt är det fem år sedan och jag tänker på dig och de andra undrar hur ni har det?

Anton jag hoppas du mår bra nu! Och att du vaktar brorsorna nu när jag inte kan! <3

Kex o house

Publicerad 2012-01-16 01:29:49 i Stephanie

Jahopp, nu sitter man halv två på natten äter tuc kex och kollar house!

Någon som vill byta sin sömn mot min vakenhet?

Köra

Publicerad 2012-01-15 21:45:57 i Stephanie

Fick köra en lång runda idag med Micke!
Dock så har vi lite kommunikations problem emellanåt så lite tjurig kunde jag bli ;) haha
Men vi kom hem hel skinnade i alla fall, Micke vill att jag läser mer teori haha
Och jag fattar inte logiken i grund regel höger regel!! Hatar den!

Men iaf det gick bra en jäkla massa rondeller som jag klarade ut märkt har för första gången kört ett hel varv i en haha

Imorgon ska jag fika med Jeanette och Daniella! Det är på tiden att vi ses :)

Bra dag

Publicerad 2012-01-15 03:22:22 i Stephanie

Det har varit en toppen dag, vaknade dock ap sent. Duschade, käka frulle och sen åkte jag och mannen mot bladåker.
På vägen ut pratade jag med underbaraste lisa! Jag saknar hela fam. Cronstedt ofta, att alltid välkomnas, att bli behandlad som en människa oavsett och att alltid känna mig älskad och omtyckt! Jag minns när jag bodde i skåne och ibland kände mig mer hemma hos dem än hos mamma. Den familjen kommer alltid ligga närma mitt hjärta!

Åter till dagen, körde förbi mickes päron och låna tvättmaskin sen vidare på 1års kalas för Vera. Mysigt och hon har blivit så stor!
Efter kalaset åkte vi förbi mickes päron igen hämtade tvätten och så blev vi bortskämda med matlådor ;)
Jag körde där i från i snön och blåsten, har alltså klarat tre risker idag, snö, kastvindar, mörker. Sen dessutom skog och så fick jag köra om plogbilen ;) haha
Micke tog över sen och så åkte vi förbi zandra & magnus där emma & koffe var, mös lite med emilia och hundarna fick låna en gravid kudde också :)

Kom hem ganska sent för vi tvunget skulle ha vitlöksbröd och dricka :) käka kolla jägarna 2 och i säng.
Nu kan jag dock ej sova men men. Fin dag!

Bm

Publicerad 2012-01-13 12:47:20 i Knoddas <3

Besöket hos bm gick bra, jag hade växt de 1cm i veckan som man ska enligt els-britt var det 100% till växt på knoddas, fint det! Blod trycket låg på 140/85 så de hade gått upp igen men de var tydligen sak samma.
'molvärken' fick jag lära mig leva med, hon tyckte definitivt inte att jag skulle få bricanyl igen eftersom det finns en risk att jag föder tidigt så skulle de maskera om det var på g.. Men men, sömnen skulle jag få iaf fem timmar per dygn tyckte hon men att de kan komma under dagen och inte bara kvälls tid och i ett sträck. Jo de fattar jag men endå. Det blir ingen ordentlig sömn vi får hoppas de går över snart iaf!

Fick vänta två veckor till nästa tid så det betyder att de såg bra ut ;)

Sömn

Publicerad 2012-01-13 03:24:59 i Stephanie

Sover fortfarande inte, funderar på att vara vaken till besöket hos bm så man inte sover bort de om man somnar.
Typiskt mig annars sover som en stock när jag väl somnar.

Knoddas är vaken och gör sin gympa, eller vad de är, tur var så har hon fortfarande huvudet ner men emellan åt känns det som att hela hon ligger under revbenen och pressar, skruttan!

Jag och micke kollade namn igen förresten, nu har vi 5 namn vi båda gillar på listan och sen tre till som är fina men nog får växa in sig!


Sen vill jag passa på att skicka en tanke till Olof's familj och vänner! Olof dog i morse på ett 'konstigt' sätt. Han var en snäll människa som kämpade för eleverna på rönnowska och alltid noga förklarade nackdelarna med droger och brott. Jag kan tänka mig att genom hans arbete och sätt att ställa upp för elever och människor runt om att han har hjälpt många att hålla sig i från eller också ta sig ur! Sov gott olof.

Vecka 36

Publicerad 2012-01-12 22:02:55 i Knoddas <3

Vecka 36= 35+0 idag! 35 dagar kvar och hon är typ 46cm och väger runt 2,8kilo!

Imorgon ska vi till bm, hoppas jag får sova i natt en timme iaf? Ska se om jag ev kan få bricanyl igen, vill igentligen inte ta några tabletter men bricanyl skadar ju inte knoddas så de kan jag nog få i mig utan ågren ;)

Go natt!

.

Publicerad 2012-01-11 06:15:52 i Stephanie

What are words if you really don't mean them when you say them?!

Möös

Publicerad 2012-01-10 00:10:50 i Stephanie

Micke och jag myser, han är ledig imorgon också :)
Åt god mat kolla film och åt gurka &morötter med dippa innan.
Ska försöka sova nu dock är vi båda pigga så vi får se hur det går :)

Imorgon ska jag äntligen träffa jenny igen! Så hon får följa med micke o mig på en liten handle runda ;) sen ska vi nog snacka skit och slöa i soffan med chips och dipp :) vi skulle setts idag men jag vakna så jäkla sent :/ så i morgon it is!!

Nej åter till min man för lite mer mys! <3

Sömn och tjafs

Publicerad 2012-01-09 19:10:35 i Stephanie

Jag sov som en prinsessa i natt ! Ville inte vakna men micke drog upp mig ;)
Dock förstod jag det som att bricanyl var långtidsvärkande men jag hade fel. För 'sammandragningarna' är tillbaka, men vi hoppas på att få sova i natt innan de blir värre igen :)

Undrar hur vissa människor funkar ibland, att det blir 'missförstånd' eller att man tycker olika är faktiskt inte bara ens fel! Och om man är så bra vänner som jag trott då ska man väll kunna tala om det man tycker olika?? Eller i alla fall kunna tala om vad som är fel?! Men jag har väll fel igen med tanke på att den andra parten verkar vägra..

Wohow lycka!

Publicerad 2012-01-09 00:27:01 i Stephanie

Yey! Jag är så glad, i natt ska jag få sova! Har fått både bricanyl och citodon av den snälla läkaren :)
Så underbart att känna att de släpper mer och mer!

Blodtrycket låg på 130/84 bra för att vara jag ;) och knoddas mådde Bra :)

Nej tack och god natt! Nu sleepar vi alla tillsammans ;)

Sleepless in seattle

Publicerad 2012-01-08 03:08:19 i Stephanie

Bråkar med bobba för att hon inte kan hålla sig lugn :/
Jag har en sömnlös natt, igen, som vanligt typ.
Jag hoppas att jag kan få sova normalt i alla fall en natt till i mitt liv. Dock ser de kört ut innan donnan kommer och ja när hon är ute så lär de inte bli så många hel nätters sömn, men de e det värt, när hon är ute inte nu..

Men iaf hoppas någon sover gott och jag jo jag under håller mig med bloggar, spel osv. Ganska roande...

Skit

Publicerad 2012-01-06 06:54:49 i Stephanie

Kan inte sova alls denna natt!
Bobba har äntligen lugnat ner sig efter att ha försökt riva hela lägenheten men nu har dessa jäkla sammandragningar eller vad de e kört igång igen, ligger och gungar med när de kommer, dags för alvedon så man kan få sova en timme!!

Just nu är jag både trött och arg så vet fan inte om jag ska skratta eller gråta!

Torsdag kväll

Publicerad 2012-01-06 02:02:47 i Stephanie

Knoddas och jag myser som vanligt, micke sover sedan en stund tillbaka och knoddas är hyffsat pigg i magen ;)

Var en trevlig kväll med go mat och goda drinkar. Vi valde dock att avsluta tidigare men de Va trevligt endå :)

Bara 6 veckor kvar ;)

Publicerad 2012-01-05 16:08:06 i Knoddas <3

Jag e glad, glad, glad! 'Bara' 6 fulla veckor kvar! Kanske till och med 8:a nu när proverna vänt osv så skulle jag nätan kunna tro att allt vänder och att hon stannar to long! Bara för att retas de är hon redan as bra på ;)

Men iaf är i vecka 35 idag eller 34+0 så det är fan inte lång tid kvar :) 42 dagar är det också till dess!

Snart är hon här, jag kan inte ens ta på den känslan, snart har vi våran dotter hos oss, det känns som att jag vet att vi ska ha bebis snart men endå inte, jag kan inte se de framför mig längre det är en sjuk, sjuk känsla! Och jag är så obeskrivligt lycklig!

Awake

Publicerad 2012-01-05 01:45:39 i Stephanie

Vaken :) vad trodde man annars? Micke snarkar, bobba fiser och simpson är på tv'n och jag jo jag spelar något djur affärs spel haha!

Var ju hos bm i går eller innan vad man nu väljer, blev as förvånad blodtrycket hade gått ner till 126/74 har aldrig haft så lågt eller asså sen jag blev gravid, endå så var jag lite sen och stressad över vad resultatet skulle bli.. Nice blir alltså ingen igångsättning eller inläggning inom den närmsta tiden! Hoppas bara de fortsätter så här :)
Sen ville denna dam jag var hos idag sicka mig till specialist mödravården och det kan jag hålla med om ;)

Hoppas att få lite sömn inatt ska ut och käka imorgon för mats fyller år så vi ska ut ett gäng och fira han, trevligt trevligt.

Btw någon som skulle kunna göra en sånn här klocka till mig? Eller tipsa om en liknande? As snygg!

Natt mående

Publicerad 2012-01-04 03:33:28 i Stephanie

Sova längre stunder är numera ett minne blott känns de som, vaknar as ofta och ännu mera nu med dessa jävla förvärkar, får en som gör ont sen känns det bara som molvärk, bara retas ungefär, och så börjar de om hela dagar och nätter, vissa dagar är värre än andra så de e skönt när de är bra dagar dock inte i natt!

Känner mig inte hundra, har enorm huvudvärk, trött, matt, yr och dåsig. Tur jag ska till bm imorgon får ta blodtrycket och se hur det är, fick lägga mig innan för jag blev hel konstig när jag skalade morötterna :/ kanske ska bli sjuk men de hoppas jag verkligen inte! Inte nu:/
Eller iof blir hellre sjuk nu än när hon är ute men endå.
Mickes syster har ju haft körtelfeber nu så är lite nojig! Kan ju ta upp till 10 veckor innan man blir sjuk, bara vi inte får de skitet för då e man ju halv dö. Och de har vi inte tid med över huvudtaget, är redan stressad över en del saker som ska hinnas med och ännu värre nu när bm börjar vrida sig i stolen.
Och dessutom är det redan as jobbigt så att få en släng körtelfeber skulle ju för mig just nu vara rena rama döden. Vissa dagar känns de ju som att man är hel väck endå, kommer knappt ur sängen innan man lägger sig igen och sen sover man inget men endå konstant. Nej, jag vill ha sol en massa apelsinjuice så man blir pigg igen. Jäkla vinter ;)

Bobba

Publicerad 2012-01-02 05:59:09 i Stephanie

Hon undrar så varför vi inte myser. Hihi micke åkte precis och jag ska bädda ner mig med bobba och försöka sova igen. Helt omöjligt :/ men extremt mysigt med min håriga dam!

Sömn

Publicerad 2012-01-02 03:32:20 i Stephanie

Väntar på att john blund ska komma och skvätta grus i ögonen. Han verkar ha glömt mig denna natt, men de e lugnt han har ju tid för alla.

Donnan gör de också svårt att sova, hon vill gärna knäcka mina revben tror jag..

Men skam den som ger sig, micke & bobba snarkar så snart söver de nog mig med ;)

2012

Publicerad 2012-01-01 23:30:09 i Stephanie

Wohow nytt år ;) Jag har av lagt två löften, 1: jag ska bli större, 2: lite längre in på året ska jag dricka vin:)
Känns hållbart!
Igår så var vi ut till backlund och linda, de hade barnen hemma och deras grannar och deras barn var med, mysig nyår med trevligt sällskap och ingen direkt fylla för någon:) vid fyra i morse var vi hemma och vi kom i säng vid halv fem.
Vaknade as sent idag & klämde fryst pizza sen vidare till citygross och jag saknar fortfarande en kalender :/ dock kom vi hem med massa glass :)
Har städat köket idag, plockat undan en hel del och sen strök jag pysslet ;)
Imorgon ska de sys :) sen har jag inte mer planer för dagen. Skönt att börja de nya året med lugn.
Just ja, detta året blir jag mamma & Micke blir pappa! As häftigt nu får hon komma när hon vill ;)

Om

Min profilbild

Lilla lady

Lilla lady kom och lek!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela