Stephanie

Trött.

Publicerad 2011-06-19 16:00:14 i Stephanie

Är så jäkla trött och grinig nu för tiden. Känner att jag behöver mediciner. Har ju slutat med nikotin o tobak också. Blää känner mig så jävla rutten men jag ska stå ut för i vinter blir det resa om jag klarar det. Håller tummar o tår.

Ska försöka bli lite gladare genom att njuta av den sista dagen på helgen sen tillbaka till jobb som jag inte har mycket ork eller lust till men de vill jag inte skriva om här.

Tråkig uppdatering men så e de.

Jobb imorgon

Publicerad 2011-06-06 19:21:35 i Stephanie

Har varit en mysig dag.
Micke väckte mig åkte till stan och köpte tågkort, City gross och handla mat, sen hem och städa lite, duscha och mitt i duschen säger micke att han släkt är strax här. Snabbt klar och på med kläder, sen fikade vi och mös. De åkte för en stund sedan och nu slappar vi i soffan, ska strax lägga mig men fick sov morgon i morgon redan nice;D Blir hämtad senare och i upplands väsby så då kan jag ta tåget en halv timme senare NICE!
Första jobbe dagen på riktigt nu ska jag jobba resten av mitt liv fan vad skönt!

Ska packa väskan också ju, får ha med regn kläder om jag får ett skåp och lite sånt.. En vatten flaska också skulle vara bra.

Blir nog lite skrivning här på tiden men det gör väll inget. Är ju knappt någon som läser om man tänker på kommentarer?!

Skrämmer bort...

Publicerad 2011-06-05 20:00:00 i Stephanie

Basiluskerna med vin! ;D

Någon gammal och vis själ sa att man skulle dricka whiskey men det dricker inte jag och vodka e för äckligt att dricka rent så de blev litta vin istället. Hoppas de är lika effektivt att ta dö på bacillerna;)
Dessutom kännde jag för att inviga mina nya skit snygga glas jag fick på studenten! Känner på mig att de kommer bli flitigt använda denna sommar ;)

All mat är klar och imorgon ska det köpas matlådor. 12 stycken behövs för en vecka här i detta hus ;)
Sen ska jag laga mer mat imorgon. Känner mig som en husfru och e jäkligt stolt över mig själv som orkar göra all mat medans sambon spelar ishockey spel på PS3. Jäkla lille bror som spela det när han var här nu tycker micke att de e skit kul.. Hmmm.. Karlar!

Ha en trevlig kväll =)

Matlagning

Publicerad 2011-06-05 18:02:56 i Stephanie

Pust!
Svetten rinner och jag märker att ha feber en varmdag är inget trevligt men jag gillar läget. Upptäckte att det är söndag så nu håller jag på att laga matlåder inför veckan och om jag orkar lite till nästa vecka också.

Kommer ju jobba till 19.00 Måndag-Torsdag och är inte hemma innan halv 9 tror jag så jag tar två matlådor om dagen. För sent att äta när jag kommer hem. Så det är lika bra att ha med sig även fasst jag inte brukar vara hungrig när jag jobbar eller när det är varmt ute men man måste äta.

Som tur var är det bara tre dagar jag behöver laga till så det är ganska skönt att det inte är så mycket nu när man e sjuk. Det blir Pasta och skink sås, Fiskgratäng och Falukorv i ugn denna jobb vecka. Snacka man har noll fantasi när det gälller mat men jag måste planera så det finns för en hel vecka till jobbet och så att det finns tillräckligt i frysen annars lär det bli jäkligt jobbigt att stå där en tisdag vid nio ögonen går i kors och man ska laga mat till onsdag & torsdag. hmm. Jag e glad över mat schemat jag gjorde och så kan man handla i tid.
Smart!

Nej maten kallar på mig den måste kollas. Sen ska jag göra en smoothie till, har inte ätit något annat än de idag, eller jo jag skulle käka salladen från igår men upptäckte att den var både besk och brun så jag åt upp feta osten haha.

Studenten e över!

Publicerad 2011-06-05 15:24:16 i Stephanie

Studenten är klar och jag e sjukt jävla nöjd, glad och lycklig!
Fick 1 Ig bara och det är de bästa som hänt. SKa lämna in två bokrecensioner innan den 10:de annars blir det iof två IG men asså jag är så sjukt jävla nöjd!
Fick sjukt mycket fina paketer o presenter,
Men det bästa var endå att det var så många som kom och fira mig! Och att de kom så många från skåne!

Men sjuk har jag blivit, hade feber igår men den har gått ner lite idag efter ipren osv. Kan knappt röra mig och det gör sjukt ont i halsen. Måste kurera mig ordentligt för det är jobb på tisdag i Solna ;D

Ska göra en smoothie till så kanske halsen känns bättre! Hoppas på det bästa för att jobba sjuk är ingen höjdare. Men det får göras endå. Med asfalts gänget jobbade jag ju med halsfluss och 40 graders feber. Iof kaste de in mig i bilen och vill inte att jag skulle jobba men men jag åkte iaf haha.

Om

Min profilbild

Lilla lady

Lilla lady kom och lek!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela