Stephanie

Jepps

Publicerad 2011-05-26 16:32:31 i Stephanie

Nyss hem kommen igen. Vart ner på stan till Pernilla som fixade håret, lärde mig locka med plattång så nu är jag sjukt snygg funderar på att sova sittandes till studenten för jag kommer aldrig lyckas fixa det igen haha. Sen fick jag lugg igen! SKÖNT! Blev så jävla snyggt.

Gick förbi ica o köpte potatis o barnmat, så jävla gott!! Jag älskart!

Nej ska testa gördeln som kom idag o se hur det ser ut med klänningen sen ska jag laga mat ;)

Jag gjorde det.

Publicerad 2011-05-24 17:14:56 i Stephanie

Jag tog förlängt endå. USCH! Men okej tre bok recensioner och muntliga nationella så jag är klar innan studenten men får slutbetygen senare.
Först sa jag aldrig och gick där ifrån men Gustav över talade mig så ja jag gick snällt tillbaka tog lappen, lånade tre böcker och skrev på förlängningen. Nu får jag iaf G i svenska B...

Dagen har varit ruskigt rolig, skönt alltid bra med sånna dagar inte ens att vissa snackar skit bakom ryggen på mig har gjort mig deppig idag. Förstår bara inte varför man gör så. men men jag orkar inte bry mig om sånt riktigt. Det biter inte på mig längre..

Körde imorse, gick bra! Men han e lite tjurig ibland..
Prata precis med svärmor och party tältet har ju själv klart blåst ner o något hade gått sönder ;/ Plus att den rivit ner teleledningen så det hade varken internet eller telefon. 4 av 5 toast.
Men ska ut dit i helgen med möbler sen ska vi köpa mat på söndag och fixa. På måndag kommer mamma, syrran bror och barnen :D NAttis vet jag inte men hon kommer väll snart hon med hoppas jag!

BTW sömn registreringen gick nog sådär.. Sov inte bra i natt...

Sömnutredning.

Publicerad 2011-05-23 21:53:00 i Stephanie


Ska jag lyckas somna överhuvudtaget?
Den börjar räkna från om 8 minuter så får väll koppla in mig i väskan och se om jag sover bättre i natt.
Ska upp 05:40 dessutom så. Wish me luck!

Utbildning

Publicerad 2011-05-23 15:24:46 i Stephanie

Så jäkla mycket tjat om att jag ska gå ett förlängt år bara för att jag har fyra IG i saker som inte betyder ett skit för mig i framtiden, det är inget jag behöver alls.

Varför jag är så säker på det är för att jag ska söka till Nackademin om tre år kanske, när jag jobbat upp mina timmar och gjort yrkes provet och kan kalla mig färdig utbildad ( villket man inte blir enligt mig, inte inom någåt yrke ) och har råd att ta studielån igen. Eller om jag får kids då ska jag plugga där. Har precis varit inne och kollat o nu är jag stensäker på att jag ska göra det. 2år och då får jag det jag vill och behöver i jobbet. Och ni som säger att jag inte har en chans i och med mina då fyra ig ni kan ju gå och sura någon annan stanns efter som att jag ska In oavsett om det tar mig fem sökningar så ska jag in.

Fast iof 4 Ig är inte alls kul men endå De kommer nu med uppgifter som tar typ 2 veckor och jag har knappt en vecka på mig. Idrotten kom igång i vintras då hade jag 6 månader på mig att klara 2års idrott. Svenskan där är hon så virrig så hon vet fortfarande inte vad jag ska göra och vad jag har gjort. Blir så arg. Plus naturkunskapen där är hon så förbannat elak så jag bryr mig inte längre. Och foto det har ingen betydelse enligt mig.

Iaf så har jag just sickat in tre inlämnings uppgifter och innan klippte jag mig. Blev nöjd som fan, konstigt eftersom jag aldrig blir nöjd men denna gången då jäklar. Jag kanske har blivit vuxen höhö!

20 maj

Publicerad 2011-05-20 22:26:44 i Stephanie

I morgon ska jorden går under. Och då är jag sjukt fin iaf, för jag har satt i håret idag. Riktigt nöjd! Ska bara klippas så blir jag snuskigt nöjd! Sen naglar o sol också så e jag klar för studenten!

Lyssnar på massa låtar jag o Micke. Nu Familjen - Det var jag. O nu i samma stund Perikles - Vart ska vi sova i natt. Tänkte precis på den låten för när min kära morbror precis börjat sjunga i Prebens pågar så satt han och repa dena låt och vi töser satt med och sjöng, tror nog inte repet blev så bra för Eddie då vi sjunger som krattor allihopa så det blev väll mer skoj antar jag haha.

Vart maskin expo idag och ja jag är sjukt jävla glad att jag tog mig upp i morse, bil resan var ju fruktansvärd trodde jag skulle dö men vi kom fram, gick in o bland de första vi gjorde var att åka sky lift, trodde jag var nära att stryka med men det vart lugnt haha, Tänkte om man endå ska dö imorgon får jag väll passa på plus att jag ville åka saxlift på arlanda men tyckte det var för högt så nu har jag slagit pås tort. 50 meter vart hel nice ;D
Träffade Erik vår gamla mentor och det blev en jäkla massa prat och skvaller..
Käkade och gick runt lite till sen blev det betyg samtal och jag blev så sjukt jävla glad, överraskad och ja allt man kan säga så jag börja nästan gråta. Nu är det fan bevisat att jag är inte teoretiskt lagd jag är lagd åt det praktiska och skolan kan suga något för jag e sjukt duktig på min sak ;) HÖHÖ Sen åkte vi hem en exakt lika galen bil resa o denna gången var jag ännu säkrare på att vi skulle dö. Jag lovade mig själv att ALDRIG mer vara rädd när jag åker med micke eller om jag åker i stockholm men det var nog just i stundens hetta.

Efter det åkte jag ju hem till Gabbis o satte i håret, fick även ett torr shampoo och en sak jag letat efter i snart två år! Wohow. Ja sen åkte jag hem o vi åt nu lyssnar vi på alla låtar som finns typ. Fast Micke spelar inget jag vill. Och bobba hon går ut o in hela tiden för köks fönstret är öppet. Skönt å veta att hon hittar hem iaf.

Arvingarna - Eloise.
Jimmy Jansson - Som sommaren
Fan vad glad jag e idag!

Shoreline

Publicerad 2011-05-20 22:05:11 i Stephanie

En låt som väcker så mycket minnen jag trodde för länge sedan var döda och begravna, sitter o blundar sjunger med och ser allt så som det var förr.

Minns vägen till skolan som jag gick i ängelholm, precis sista biten innan skolan så var där en bake innan hus"området" och på båda sidorna om vägen var gräs. Om man gick till Höger kom man efter en liten bit ut på stora vägen. Och jag minns en dag då jag gick med just Shoreline i öronen och började springa, jag sprang för just den dagen skulle bli min sista. Men när jag väll sprang så kännde jag någon stanns en saknad och en glädje. Jag sprang hem den dagen i stället.

Efter Antons bortgång minns jag hur Jag stog mitt på golvet i det stora rummet jag hade då, sjöng så jag tappade andan och föll ihop mitt på golvet i mina tårar och fortsatte sjunga.
Jag minns så många gånger jag hört shoreline och kännt att livet verkligen inte är för mig.

Jag blundar, jag sjunger och jag känner dofterna, den salta smaken av tårar som föll o stoppbart och jag känner hur livet sakta drogs i från mig, jag ser långt borta hur mamma kämpa, hur Nathalie föll med mig och hur Angelica försökte få mig att förstå.

Jag sjunger med och ler, inte åt minnena utan hur vacker låten är, men inte alls stämmer in på mig längre.
En del av mig skrattar och en del gråter. Men jag har lärt mig hur den leende sidan vinner. Så idag sjunger jag med för att låten är så vacker o minnena får stanna kvar i minnet och de får komma fram någon gång ibland. För att på minna mig om hur det varit och hur det är. På minna mig om att ALDRIG NÅGONSIN falla så djupt igen.

Hudvårds klass.

Publicerad 2011-05-19 18:58:42 i Stephanie

Idag har jag haft en hudvårds klass som gick mycket bra, tre tjejer från klassen o vi hade riktigt kul.
Skönt när de går bra extra + för att vi har dress code och då känner man sig så fin =)

Bobba har fått vara ute massor idag, ena tjejen som var här e lite rädd för katter så hon fick vara ute ;D
Skönt att hon hittar hem o sitter utan för fönstret när hon vill in..

Har precis ätit o micke var vrål hungrig så det skulle gå snabbt så det blev pasta med ost o bacon sås o spenat till mig ;) Ska strax slänga mig i badet, ska upp tidigt imorgon å åka till Stockholm på maskin expo med klassen sen ska jag direkt till Gabbis o sätta i håret ;D Pratade med Therese en tjej som ska klippa mig o hon var jätte trevlig så på Måndag ska jag ut till Gimo för att klippa in håret också. Skönt.

På lördag åker vi nog ut till Bladåker för att sätta upp tältet och ev festa o dricka blåbärs shot med Lotta! ;D

Tjingeling!

Gosh

Publicerad 2011-05-18 14:21:50 i Stephanie

Ojoj, I måndes var jag ut till Gimo på Unit möte villket gick jätte bra :)
Satte mig på bussen hem vid halv tio, snabbt hem byta om sen drog jag ut på krogen med Gustav o Julia.
Jag hade iaf skit kul och som vanligt när jag o Julia är ute så blir det shots så det blev ett par sådana.
Vi var hemma här vid 3 o jag tror de slockna direkt men mitt huvud snurra så jag inte visste vart jag skulle ta vägen ett tag.
Vid halv åtta blev jag väckt. Gjorde vid mig lite snabbt sedan kom Johanna o hämtade oss inom macken o köpte dricka sedan bort till facket. Det var en del andra i klassen som var ute också men inte på samma ställe så det var ett slitet gäng som satt där.
Fick frukost, Lunch o Middag. Kolla någon bio o ja en jäkla massa information.
Efter middagen cyklade Jag och Johanna tillsammans hem. Och jag visste inte alls vart jag var. Ja inte en enda gång under hela dagen.
Men väl hemma blev det badet o jag somnade, vakna gick upp o pussa Micke sen la vi oss o jag var uppe tjugo i sex i morse men orkade verkligen inte, mitt huvud hänger inte med alls idag :/

Ska vara hos frisören 16.00 så jag e vaken har ätit frukost/Lunch o gjort vid mig.
Ska släppa ut bobba innan jag åker. För hon får ju vara ute själv nu och hon e så duktig. Kommer hem och är så lugn efter någon timme ute!
Så när hon känner sig klar ute så sitter hon vid köks fönstret och väntar! Duktig tös!

Tystnad tagning

Publicerad 2011-05-16 12:56:49 i Stephanie

Man kan tolka min tystnad som något bra ;)
Jag mår bra idag, bättre än förr eller ja än innan.
Har gjort nationella prov o det hoppas jag gick bra, känndes bra.
Gick in till frisören på vägen hem blir blond på Onsdag eller ja nästan. Löshåret är ju så sjukt ljust fast jag beställde brunt.

I helgen har jag varit i rasbo hos Zandra och hundarna. I fredes gick vi på Gränby o sedan färga vi mitt hår (Blev ändå inte tillräckligt ljust)
I lördes var vi i stan på dagen, Zandra, Emma, Jannica och barnen. Kolla runt käkade och mös.
Sedan åkte vi hem, gick ut med hundarna och på kvällen åkte vi till stan för att hämta grabbarna grus som varit på Bandit Boat. Fulla som fan var dem o vi fick fylle käka på max med dem.
Hem och kolla Eurovision hos Emma o Koffe. Sen gick vi in till Zandra och Magnus o sov. I söndags vart det bakis dag för grabbarna och slappe dag för oss. Promenad med hundarna och sen på eftermiddagen åkte vi till stan åt och jag o micke fick skjuts hem. Kollade Ishockeyn och blev deprimerad sedan la vi oss.

Jävligt skön helg har gjort massor men endå har det varit så lugnt =)
Imorgon ska klassen till facket 08:30 och jag slutar 19:00 HELT SJUKT!
Idag ska jag ut till Gimo vid 18:00 för att ha Unit möte.

Och ja på Fredag sätter jag i håret och Sen klipper jag det så snart som möjligt!

Bara 15 dagar kvar sen är jag ingen student längre ska bli så otroligt skönt men endå jävligt jobbigt.

Skit...

Publicerad 2011-05-13 10:49:59 i Stephanie

Det var med stor glädje jag lämnade dietisten igår.
De där 25kg jag gått upp på 1½år är faktiskt medicinernas fel.
Hon titta på mig när jag var brutalt ärlig om mina cola intag och mat och allt annat, jag åt alldeles för lite igentligen så hon undra hur hon skulle göra för att få mig gå ner i vikt.
Visst bara dricka cola light skulle kunna hjälpa till men det var inget som störde eftersom jag äter så dåligt tydligen.
När hon sa hur mycket man ska äta kolla jag på henne och undrade om äta var allt jag skulle göra om dagarna.
Helt sjukt alla mellan mål och trams man lär ju äta konstant isf..

I alla fall fick jag med mig ett mat schema hem då jag ska äta 2000 kalorier (Fy fan ska jag bli en sån tönt som räknar?) Och jag har sjukt svårt att komma upp i det, igår blev det cirkus 1500 kalorier. (Eftersom jag smällde i mig en pizza ;)
Idag är det 0 hittintills.

Har i alla fall tränat en stund nu, 250 situps, 100 rump häv. Har inget annat att göra så jag ska nog ta ett par till. Sen ingen aning?! Har sambo fritt tills i morgon!

Riktigt töntigt inlägg men WTF! ;D

MOI ;)

Publicerad 2011-05-12 21:05:33 i Stephanie

01. Fullständigt namn: Stephanie Ljunggren
02. Ålder: 20
03. Vart bor du: Uppsala
04. Bor tillsammans med: min sambo Mikael
05. Husdjur: Min underbara Bobba fett <3
06. Färg på ditt hus: Brunt :/
07. När är du född: 24 december 1990
08. Klass: Bp08D I sådär 19 dagar till ;)
09. Vilket år tar du studenten: Detta 1 juni

10. Något jobb: Blidö Entreprenad AB ;)
11. När gick du upp i morse: 09:20
12. När ska du sova: Hmm 23??
13. Duschat idag: Jupp
14. Kramat någon idag: Micke o Bobba!
15. Pussat någon idag: Ja , Micke
16. Vad har du ätit idag: Bakad potatis =) 
17. Dagens klädsel: Svarta Leggings, svarta shorts och vit röd randig tröja ;D
18. Dagens smink: Inget idag faktiskt..
19. Dagens sötnos: Bobba ;)

20. Dagens roligaste: Skolan, o beskedet från Dietisten
21. Har du många vänner: Nej inte många vänner men väldigt många kompisar!
22. Hur många har du kysst: För ingen lista över det tyvärr..
23. Vem kramade du senast: Mikael
24. Vem saknar du: Änglarna <3
25. Hur många har varit otrogna mot dig: Ingen hoppas jag.
27. Har du pojk-/flickvän: Absolut
28. Vem pratade du med i telefon senast: Mammi
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det: Sandrus: Ännu en dag när du skulle varit här hos mig! Bois - HIF idag. Saknar dig kompis :(

FAVORIT: 

30. Film: Fast and furious
31. Låt: Just nu : Veronica Maggio - Inga kläder. Men annars är det faktiskt Enya - China rose.
32. Mat: Frikadeller i grönsaks soppa, eller potatis gratäng ;)
33. Dryck: Cola
34. Färg: Kan inte välja bara en. Men mest använda är svart!
35. Tv-serie: Simpsons, Family guy, House?
36. Stad: Helsingborg, älskade helsingborg!
37. By: Ålabodarna, glumslöv!
38. Land: Italien
39. Ämne i skolan: Teorin i anlägg.
40. Tv program: Vad är skillnaden på de och tv-serie?


SENASTE:
41. Personen du tänkte på: Sandrus
42. Personen du pussade: Micke
43. Gången du spydde: Valborg :/ Lite för mycket
44. Gången du grät: I tisdags tror jag.
45. Pizzan du åt: Äter inte pizza. Men kebab åt jag i helgen.
46. Gången du var i Göteborg: Oj minns inte
47. Gången du var i Stockholm: På jobb i December/ November?
48. Gången du duschade: för två timmar sen typ.
49. Gången du sov: i natt ;D
50. Personen som såg dig gråta: Mikael

ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt: Svart
52. Hund eller katt: Katt
53. Ut och festa eller hemma och mysa: Ut och festa
54. Tvspel eller datorspel: Om jag måste så dator spel
55. Singel eller upptagen: Sambo
56. Pussas eller kramas: Pussgurka
57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead: HAHA finns det fortfarande?
58. Ragga eller bli uppraggad: Både och
59. Big Brother eller Paradise Hotel: Big Brother
60. Har du svart hår eller blondt: Brunt?´
61. Har du blåa ögon eller bruna: Grön/bruna
62. Choklad eller lakrits: Choklad, avskyr lakrits
63. Göteborg eller Stockholm: Inget av de.
64. Högerhänt eller vänsterhänt: Högerhänt 
65. Coca cola eller fanta: Cola
66. Pizza eller kebab: kebab
67. Randigt eller prickigt: randigt
68. Älska eller älskas: Både ock
69. Leva eller dö: leva 

ANTAL:
70. Personer du älskar: Ganska många endå.
71. Personer du hatar: Jadu, jag hatar ingen men jag tycker illa om en del..
72. Pojk-/flickvänner du haft: 1 Äkta men han har jag ju..
73. Personer du sovit bredvid, både tjej och kille: Och det tror någon att jag ska hålla reda på?
74. Glassar du ätit på en dag: Ingen aning
75. Nämn en festival du vill på i år: Helsingborgs festivalen :D
76. Gånger du haft minnesluckor: Oj, det minns jag inte ;) Nej men typ max 10 skulle jag tro..
77. Gånger du varit hög: Ehm,
78. Personer du saknar just nu: Några stycken
79. Gånger ditt hjärta brustit: Sånt vill jag inte minnas men riktigt ordentligt: 4

VEM:
80. Vill du kyssa nu: Ingen men om jag ska så blir de ju Micke så klart!
81. Träffade du senast: Micke, innan dess Dietisten, innan dess klassen.
82. Sjöng du senast för: Bobba
83. Hade du senast en msn-konversation med: Oj, Använder knappt den
84. Spelade du tvspel med senast: Micke måste de bli
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu: Ohh jag hatar romantik.
86. Vill du kasta en sten i huvudet på: Natur kunskaps läraren.
87. Förtjänar att dö: Ingen
88. Är söt: Katten som springer runt här ?
89. Vill du sova jämte inatt: Bobba :D

 

VAD:
90. Gör dig glad: Bra saker så klart? o ett riktigt dåligt skämt ;)
91. Gör dig ledsen: Tanken på att allt tar slut en dag. Sen en hel del andra grejer.
92. Vill du helst göra nu: Ta en RÖK
93. Önskar du att du slapp göra: Plugga
94. Vill du ha nu: En cigg o mitt körkort ;D
95. Önskar du dig i födelsedagspresent: För långt dit men till studenten, hjälp till körkortet och hjälp till seminarie biljetten
96. Längtar du till: STUNDETEN
97. Tycker du om dina betyg: haha de är ett skämt
98. Ångrar du i ditt liv: Ganska mycket, men det är för sent för att förändra
99. Är det bästa som hänt dig: Lillebror o Flytten till Uppsala
100. Hur mycket är klockan: 21:04

Dagen

Publicerad 2011-05-11 16:33:22 i Stephanie

Sillken dag! Är helt slut, sov en timme i natt och vid fem tröttnade jag på att vända och vrida mig så då gick jag upp och tränade, Gjorde något jag aldrig klarat förr. 150 knä böj, 195 sit ups, 195 rump häv och tyvärr enbart 30 armhävningar.. PUH! Känner mig hyfsat duktig endå..
Käkade frukost och duscha, sedan begav jag mig till körskolan. Blev dock fem minuter sen och då släppte dem inte in mig så jag förlora den jävla körlektionen så jävla surt.
Men jag stod där i 25 minuter och vänta sen gick jag till stationen, hem och kolla lite tv, pratade med syrran och sedan iväg till skolan. Hade två lektioner varav ett prov som gick ganska kasst..
Sedan religion och den gick bra! =)

Efter skolan bar det av till Posten för att sicka tillbaka håret som blivit fel. Jävla stress över det för allt SKA vara klart den 25 maj annars blir jag less. Men ja, hämtade ut paket som innehöll saker till brors barnen.

Nu är jag hemma och kolla ishockey, fisken tinas och micke kom precis hem.
Ska laga mat och försöka göra några sit ups till kanske...
Imorgon ska jag till deitisten se vad de säger, ska höra om blod proven också..

Tjingeling!

Itchy daze - Moster

Publicerad 2011-05-06 23:45:18 i Stephanie

Don't want to turn off the light
Hope someone hears me tonight.
I know there's a snake in my bed
Eating its way through my head

I want to be normal, I want to feel safe
Waking up screaming, it's always the same.
I don't want to turn off the light
Hope someone hears me tonight.

Hold me, tell me everything's ok.
Show me there's a way to beat the monster
Save me, make it go away.

I'm trying to wash of the stains,
try not to think about the pain
I know I've got no place to hide,
God knows the times that I tried

I want to be normal, I want to feel safe.
Waking up screaming, it's always the same.
I don't want to turn off the light.
Hope someone hears me tonight.

Hold me, tell me everything's to ok.
Show me there's a way to beat the monster
Save me, make it go away.

Bad day

Publicerad 2011-05-05 16:31:54 i Stephanie

Gud vad du var söt när du var barn....
Finns de något mer att säga? Känner att tårarna är så nära hela tiden. Musiken gör mig inte längre glad och halsen snörps åt mest hela tiden. Varför? Varför ska jag må så här igen?
Jag orkar inte en tur till. Men okej har jag klarat mig förr gör jag väll det nu med.
Usch är allt tvunget att komma nu innan studenten? Kommer få minst fem IG och de är inte så jävla kul.
Allt jag sagt om att vara stolt för jag har klarat mig är som bort blåst, känner mig sjukt dålig i stället.
Önskar allt var annorlunda, önskar jag tog andra beslut där i Februari 2009 Då hade jag iaf haft något som aldrig lämnar min sida. Den tanken är nog endå värst, varför plågar jag mig med det på detta sätt?
Varför plågar jag mig själv överhuvudtaget? Jag lever bara en gång och jag e bara här på lånad tid varför kan jag bara inte inse det?
Nej ingen bra dag alls. Saknar mina änglar som fan idag. Skulle behöva en hjälpande hand.
Fast det finns miljoner människor runt mig känner jag mig minst i hela världen och ensammast. Bort glömd. Oönskad.
Tack för att bobba finns och slickar bort mina tårar. ;(

2011 05 05

Publicerad 2011-05-05 06:57:35 i Stephanie

Funderar på att lägga mig. Börjar bli jävligt trött nu, men nja de blir nog ett jävla liv om man inte dyker upp.
Fast jag känner att igentligen vill jag inte orkar inte, måste le fast jag bara vill skjuta någon. Hm stabillt steffi. NEJ!
Ja ännu värre blev det när micke åkt och jag skulle röka. Någon jävla idiot jävel har snott min askkopp! EN ASKKOPP? Tattar jävlar som inte har råd med en egen? Blir ju sjukt förbannad. Eller ja jag skulle skrattat åt de om jag inte redan varit så arg. Vill bara typ skrika nej men här ta min jväla askkopp om du inte har råd med en egen din jävla fitta! Fast de gör jag ju inte lite vett i kroppen har jag ju, eller nja.
Ska nog gå till statoil och handla cigg och lugna mig lite. Sen klä mig och be ready for school. Nu blev jag bara lyckligare skola gud vad underbart! :(
Iof bara 27 dagar sen slipper jag skiten, lite gladare blev jag väll endå.

Det kliar och jag kan inte sova.

Publicerad 2011-05-05 00:47:49 i Stephanie

Jag kliar sönder min kropp. Det kliar inne ifrån. Det tär på mig så enormt.
Jag har inte ens försökt lägga mig. Vi tjafsar, idag igen. Inget god natt och det kliar ännu mer.
Jag har nu varit utan mina mediciner lite drygt 4 veckor och jag inser att de funkar nog inte.
Jag sover inget, är arg mest hela tiden och skiter i allt.
För det kliar ju. Jag känner att mina små söta ugglor börjar komma tillbaka och det är något jag e sjukt rädd för.
I nästan 2års tid har de varit borta helt, HELT! Tror ingen kan förstå om man inte varit i samma sitts.
Jag kom hit nedtryckt och sönderslagen, men jag kom på fötter.
Nu när jag känner att tryggheten sakta släpper taget så kommer rädslan och ångesten igen.
Klumparna i halsen kommer oftare lika så att somna gråtandes.
Igen? Jag som sluppit de så länge.
De där jävla klumparna som etsar sig fast.
De sjuka tankarna som bara dyker upp. Mördarna som är verklighet.
Allt blir verklighet för en sån som mig.
Utan mediciner och den trygghet jag haft är jag sakta på väg tillbaka till ruta ett.
Fan vad bra jag mår med medicinerna. Jag sover sjukt bra trotts att jag sover sjukt dåligt. (om någon förstår)
Jag känner mig inte som en kratta med dem och det bästa jag hör inte ugglorna!
Doddo och Hubert har vaknat igen, de sitter på min axel och talar om för mig hur värdelös jag e och att alla jag älskar kommer bli mördade.
Skratta ni, de är min verklighet.
Jag bara önskar att någon kan komma fram till mig, lägga en hand på min axel och säga "du, jag vet exakt hur du mår. Och jag vet exakt hur du ska göra för att må bra!"
Hur jag skulle prisa denna människa, de skulle bli min nya gud.
Tänk att få gå ett år utan att tänka sig för villken fot man sätter först.
Det kliar och jag kan inte sova.

Vuxen poäng...

Publicerad 2011-05-04 16:18:27 i Stephanie

Det är nog det tråkigaste jag vet, de här med vuxen poäng.
Jag älskar att bo själv eller ja med micke men asså så att jag slipper ha någon som säger vad som ska göras, man har de möblerna man vill och går o lägger sig när man vill. Allt man inte gör får konsekvenser men de är bara vi två som får ta det sen. Det är en jäkla frihet att bo själv, slippa mammas räliga mat typ och hennes tjat om säng och läxor och städa osv osv.
MEN fan vad jag saknar hennes tjat. Helt sjukt! Saknar hennes service, man la kläderna i en hög på golvet mamma kom med troll staven och poff så fanns dem rena i garderoben. Man kasta handduken på golvet samma där poff så hängde den på kroken. Man var på stranden och drog med ton vis med sand poff så var de borta. Man satt vid datorn och poff så var maten klar, disken diskad och jag kunde gå tillbaka till datorn.
Jävla bortskämd snorunge man har varit. Dåligt med pengar poff så hade man råd med alla HIF matcher, snus, bussar, sprit, cigg, baguett i skolan osv.
Nu, vi har en diskmaskin men inte fan hoppar tallrikarna in där själv?! Vi har en tvättstuga men inte fan hoppar allt in där själv, sorteras och viks, och det viktigaste inte fan bokar den tiderna åt en?!?!?, Och nu har vi en damsugare värd lika mycket jag tjänar på ett kvartal men inte fan damsuger den jävlen själv, nej där ska man gå som en jävla idiot efter flytta sakerna och det värsta den ska in och ut, kopplas ihop kopplas i sär osv.
Mamma kan jag få din trollstav för fan vad jag e less på att tvätta, städa, handla, laga mat och diska.
Fan jag e nog inte så vuxen som jag vill, eller är någon det? för vem fan tycker sånt e kul..
Mhm, 8 jävla högar med tvätt som jag sorterat och om typ en halv timme ska den tvättas också! JAG DÖR sillka stora problem jag har. (ironi för er versiga jävlar som endån tycker att jag e bortskämd och dryg)

Happy!

Publicerad 2011-05-03 17:29:15 i Stephanie

Så jäkla glad ny musik i lurarna och livet känns jävligt bra!
Satt på en rättegång ett par timmar idag också drygt men endå hyffsat intressant.
Jag och Julia körde en tjej till häktet sedan och hon var sjukt trevlig.
Och nu e jag hemma. Ska väll strax upp på gränby och se om de blir en ny telefon.
Nu har jag fått andra tankar, villken av dem det ska vara.
YEYE Tillbaka till min lilla värld där himlen luktar plast ;)

Äntligen

Publicerad 2011-05-02 20:35:11 i Stephanie

Feeling like a toy soilder - En hund biter mig i huvudet och en smutsig unge kastar mig i väggen. Ungefär.
Fast en liten liten solstråle sprider sig i min kropp. Äntligen!
Mitt hemabio ljud är i sovrummet, tv´n lika så och datorn. ÄNTLIGEN kan jag ligga och gråta till min musik utan att någon stör. Jag kan stänga in mig själv och lyssna på min musik! KÄRLEK har samma tv bänk och hemma bio som när jag var typ 14 och jag hade samma pirr i kroppen nu när jag satte i hop det som när jag var 14.
Stackars Micke kommer uppleva samma som mamma "min musik" Så jäkla synd om dem eller inte nu tar jag revanch och höjer musiken. För det är MIN musik!

Idag..

Publicerad 2011-05-01 20:44:38 i Stephanie

Idag vart de kalas för Lucas som fyllde ett i fredags. Men tyvärr blev det inget kalas i fredags men tårtan fanns kvar idag PUH ;D
Blev mys med barnen och alla vuxna, god mat och tårta :D
Nu e jag hemma igen och funderar på om man ska lägga sig redan nu. Sjukt sliten fast imorse mådde jag oförskämt bra med tanke på hur gårdagen blev. Vaknade vid fem imorse och var så hungrig att jag inte kunde somna om. Åt sen la jag mig igen haha.
Sen vid tio-elva var jag upp och damsuga och städa. Ett måste nu med den där multi svindyra damsugaren. Tror jag ska damsuga varje dag.. Eller inte. Imorgon blir det skola sen får vi se. Måste iaf till skolan imorgon med tanke på att min väska sov i jumkil i natt. Mend et blir nog bra. Jenny har säkert passat henne så fint ;)

Om

Min profilbild

Lilla lady

Lilla lady kom och lek!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela