ARG!

Lönt att lämna in ALLA papper i rätt ordning och ha slitit som ett djur med att få dem helt rätt. Sen två dagar senare får man ett brev där det står att någon inkompetent människa har gått igenom papperna och kommit fram till att papper saknas.. Då kan de inte ha kollat igenom dem i heller. Jävla idioter..
Sen får man papper att man ska söka bostadsbidrag hmm ja e du dum i huvudet eller?

Det står så här när man ska söka:

1. Kontrollera att du uppfyller dessa krav

  • Du är 18–28 år och har låga inkomster.
  • Du måste bo i en egen bostad (ett godkänt andrahandskontrakt går bra) och vara folkbokförd i Sverige, på den adress du söker bostadsbidrag för.
  • Om du är gift eller sambo måste ni båda vara under 29 år. (Om du har barn gäller andra regler. Då spelar din ålder ingen roll.)
  • Din inkomst får inte vara högre än 77 000 kr / år.
  • Om du är gift eller sambo får ni tillsammans inte ha en inkomst på högre än 94 000 kr / år. 

Nej men då kan vi ju inte söka, för bara M har en inkomst på de tre dubbla typ.. Jävla nötter. Varför tror dem att vi inte har sökt för? Vi får ju endå avslag...
Sen om man ska söka ska man ha en jävla massa uppgifter som jag inte har en aning om. Hjälp mig så kan ja ansöka men vi kommer få avslag.

Klockan 13:00 Öppnar de telefonen igen då jävlar ska de få höra att de inte kan ha gått igenom papperna.
Helt sinnes sjukt...

 

Ja jag kanske över driver men de är inte så jävla roligt att hålla på med alla papper som man aldrig hållt på med förut men endå veta mer än idioterna som varje dag sitter och håller på med sånna här papper.. Ska man bara le då eller?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0